مهرواره در زرند

روایتی کوتاه از زندگی طلبه جوانی که با اقداماتش، موجب آبادانی روستای تبلیغی خود و رفع گرفتاری نیازمندان آن شده است.

گاهی عزم و اراده‌ قوی یک نفر در یک منطقه می تواند گره‌های کور آن مناطق را بگشاید و حجت الاسلام ایزدی، نمونه بارزی از چنین فردی است که توانسته جاده فرسوده روستا را پس از ۵۰ سال با کمک دهیار، شورای روستا و پیگیری‌های مجدانه خود آسفالت نماید.


به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل
، حجت الاسلام مرتضی ایزدی متولد سال ۱۳۶۵ و امام مسجد النبی روستای احمد آباد زرند از توابع استان کرمان است که قریب به ۱۰ سال است که فعالیت تبلیغی دارد و حدود ۴ سال است در زرند فعالیت می‌کند.
طلبه‌ای که با ایجاد دو مؤسسه نیکوکاری در دو روستای این منطقه، علاوه بر اینکه موجب شده به امور فقرای این مناطق رسیدگی شود، نام نیکی را نیز از خود در این روستاها باقی گذاشته است.
او در این اقدام خود افرادی که تحت پوشش کمیته امداد قرار داشتند را تحت حمایت این مؤسسات قرار داد و به لحاظ مالی و اقتصادی از آنان حمایت کرد.
خیر این مؤسسات و این روحانی پرتلاش به معتادین منطقه نیز رسیده است و برای ترک اعتیاد آن‌ها نیز آستین بالا زده تا از شر این بلای خانمان سوز نجات یابند.
او در یکسال اخیر قریب به ۱۶ ترک اعتیاد موفق داشته که در بین این افراد بانوان سرپرست خانوار نیز وجود داشتند که اکنون مشغول به کار هستند و برای آنان به همت این روحانی، مشاغل خانگی نیز ایجاد شده است.
کمک به افراد بیکار و جویای شغل برای یافتن شغلی درخور شأن، و ایجاد مشاغل خانگی برای آنان از دیگر اقدامات حجت الاسلام ایزدی برای اهالی این منطقه بوده است.
مشاغل خانگی در زمینه پخت نان، عطاری، پرورش گوسفند از جمله مشاغلی هستند که با تلاش او برای اهالی این منطقه ایجاد شده است.
او همچنین در مؤسسه خیریه خود در روستای احمد آباد که به مؤسسه نیکوکاری “کوثر” نام گرفته با کمک خیرین، دهیار و شورای روستا مقدار قابل توجهی پول جمع آوری کرد و به صورت وام در اختیار افراد متقاضی دریافت وام قرار داد.
حجت الاسلام ایزدی، نمونه بارزی از یک انسان پرتلاش و پیگیر است که توانسته جاده فرسوده روستا را نیز پس از ۵۰ سال با کمک دهیار، شورای روستا و پیگیری‌های مجدانه خود آسفالت نماید.
او در توضیح اینکارش می‌گوید: با تلاش و پیگیری‌های ما قریب به ۷ میلیارد تومان تخصیص داده شد و جاده‌ی روستا که نزدیک به ۶ کیلومتر است بعد از حدود ۵۰ سال آسفالت شد.
این روحانی فعال افزود: ۴۵ سال پیش این جاده آسفالت شده بود و چون چند معدن در این جاده قرار دارد، تردد کامیون‌ها باعث فرسودگی شدید آسفالت جاده شده بود.
حالا قرار است با کمک دهیاری و قول‌های مساعدی که دریافت کرده در روستا ۲ کیلومتر فضای سبز ایجاد کند که کلنگ ۵۰۰ متر آن زده شده است.
این طلبه پویا و دغدغه‌مند، علاوه بر اقدامات اقتصادی و اجتماعی خود، در زمینه فرهنگی نیز تلاش بسیاری داشته و برگزاری سه شنبه‌های مهدوی به صورت مداوم در روستا و اهدای هدایایی به افراد در این روز از جمله اقدامات فرهنگی او می‌باشد.
او در تشریح این برنامه می‌گوید: باوجود اینکه وضعیت مالی بعضی از اهالی روستا متوسط رو به ضعیف است، اما در سه شنبه های مهدوی هر هفته کمک‌هایی در حد توان می‌کنند و مبالغی جمع آوری می‌شود و آن را صرف کسانی می‌کنیم که در تأمین جهیزیه یا هزینه درمان خود و … نیازمند کمک هستند.
رایزنی با پزشکان جهت مداوای رایگان بیماران بی‌بضاعت و کمک به بیماران نیازمند و تأمین هزینه بیمارستان آن‌ها از دیگر اقداماتی است که با تلاش او و مشارکت اهالی منطقه انجام گرفته است.

او در پایان گفت گویش به هدف خود از انجام این اقدامات اشاره و عنوان کرد: من به واسطه پوشیدن لباس پیامبر علاوه بر رسالت دینی، وظیفه کمک به مردم و رفع مشکلاتشان را دارم و از همان ابتدا با همین نیت این لباس را برتن کردم و تلاشم همواره این بوده که برای کسب رضایت خدا و زمینه سازی ظهور امام زمان(عج) کار کنم.