مهرواره در زاهدان
این روزها بدون شک خیلی از افراد دغدغه انجام کارهای خیر را دارند؛ اما کمتر کسی یافت میشود که دغدغهاش انجام اقداماتی باشد که در دراز مدت اثرات مثبت به جا بگذارد؛ حجت الاسلام خیور با آینده نگری خود مسجد محله را برای انجام کارهای فرهنگی و اجتماعی به خودکفایی رسانده و آن را تبدیل به مکانی برای رفع مشکلات نیازمندان کرده است.
به گزارش مهرواره محله همدل، حجت الاسلام علی خیور متولد سال ۱۳۵۸ و اهل شهرستان زاهدان استان سیستان و بلوچستان و امام جماعت مسجد حضرت ابوالفضل(ع) این شهرستان میباشد که در زمینه انجام کارهای خیرخواهانه و خداپسندانه در سطح این شهرستان خوش درخشیده است.
او در هرکاری که وارد میشود آن را به احسن وجه به سرانجام میرساند و در کلیه اقداماتش اثرات بلند مدت و آینده نگری او به خوبی دیده میشود.
یکی از اقدامات این روحانی تلاشگر طراحی برنامههایی است که بوسیله آن علاوه بر اینکه مسجد به لحاظ مالی به خودکفایی رسیده است، محوریت مسجد برای رفع مشکلات نیازمندان نیز حفظ شده است.
او در این راستا با جمع آوری کمکهای مردمی، یک واحد مسکونی و چندین مغازه برای مسجد خریداری میکند و با اجاره دادن آنها، منابع لازم برای انجام فعالیتهای فرهنگی مسجد را فراهم میکند.
او مهمترین سرمایه خود را جذب اعتماد مردم میداند و با همین سرمایه ارزشمند توانسته اقدامات خود را در زمینه های مختلف پیش ببرد.
فعالیتهای روتین حجت الاسلام خیور در زمینه انجام کارهای نیکوکارانه بعد از برگزاری مهرواره محله همدل نیز همچنان با قدرت ادامه داشته و صندوق قرض الحسنه آنها با قوت بیشتری به کارش ادامه داده که اکنون منابع همین صندوق، در اشتغالزایی و در رفع مشکلات مردم و تأمین هزینه درمان بیماران نیازمند تاثیرگذار بوده است.
اومیگوید: اکنون این صندوق، موجودی خوبی را در حال چرخش دارد و حدود ۳۰۰ میلیون تومان مجموع موجودی آن است و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان نیز وقف ابن صندوق شده است که از این مبلغ وام اضطراری تا سقف ۴ میلیون تومان به مردم پرداخت میشود.
اشتغالهایی که با همت این روحانی دلسوز نیز ایجاد شده بود همچنان فعال هستند و هرکدام از این مشاغل بین ۱۰ تا ۱۵ نفر را به صورت ثابت مشغول به کار کرده است.
او در اجرای طرحی تحت عنوان “نذرواره” نیز تلاشهای بسیاری داشته، طرحی که در آن به نیت شهدای کربلا، ۷۲ دیگ نذری در مناسبتهای مختلف با نیت اطعام نیازمندان طبخ و توزیع میشود.
در این پویش علاوه بر اطعام نیازمندان، بستههای معیشتی نیز تهیه و میان افراد کم برخوردار توزیع میگردد.
حجت الاسلام خیور در این نذرواره توانسته شبکه خوب مردمی را از درون و بیرون استان پای کار آورد و بانیانی را جذب نماید و علاوه بر این به شناسایی نیازمندان و تشکیل پرونده برحسب نیاز آنها و تلاش برای تأمین حداقل نیازمندیهای آنها نیز پرداخته است.
او همچنین در شب ۲۱ ماه مبارک رمضان امسال به پخت غذا و توزیع آن میان نیازمندان و هیئات و مساجد شهرستان اقدام نمود.
این روحانی فعال صداقت و شفافیت را مهمترین عامل اعتماد مردم به خود میداند و در این راستا میگوید: مردم ناظران اصلی ما در پیشبرد فعالیتها هستند و من به عنوان امام محله هیچ دخل و تصرفی در جمعآوری و نحوه هزینهکرد مبالغ ندارم، اما بر روند فعالیتها نظارت صددرصدی دارم و برای مدیریت امور مالی نیز از متخصصین این امر بهره گرفتهایم و مجموع این موارد موجب جلب اعتماد مردم و مشارکت آنها با مجموعه ما شده است.