خراسان جنوبی به مهرواره‌ی محله همدل پیوست

مدیرکل تبلیعات اسلامی خراسان جنوبی گفت: طرح «مهرواره محله همدل» با هدف ایجاد نشاط، امید و تقویت خودباوری بین اقشار مردم همزمان با ماه مبارک رمضان در استان اجرا می‌شود.

به گزارش دبیرخانه مهرواره‌ی محله همدل؛ حجت الاسلام احمد رضایی روز پنجشنبه در نشست خبری با موضوع عملیات فصل بندگی و مهرواره محله همدل افزود: این طرح براساس ایجاد امید از طریق حل مساله‌های محلی با کمک مردم طراحی شده است.
وی بیان کرد: تقویت هویت محله و مسجد و ارتباط بخشی میان آنها، تثبیت جایگاه امام محله به عنوان محور حرکت و تحول اجتماعی و پای کار آوردن مردم برای حل مسائل پیرامونی از جمله راهبردهای اصلی این برنامه است.
مدیرکل تبلیعات اسلامی خراسان جنوبی گفت: در این برنامه ۱۴ موضوع اصلی به ویژه اقتصادی، اجتماعی، تربیتی، آموزشی، خانواده، مذهبی، زیرساختی، زنان، اخلاقی، رسانه و هویت‌بخشی، سبک زندگی و سلامت، حقوقی، گفتمان انقلابی و فرهنگی ایرانی اسلامی، فساد و انحراف عملکرد دنبال می‌شود.
وی با بیان اینکه اجرای برنامه مهرواره رقابتی را در سطح مساجد سطح کشور ایجاد خواهد کرد اظهار داشت: مهلت ثبت‌نام تا پایان ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده و تا بیستم خرداد نیز شرکت‌کنندگان می‌توانند گزارش‌های خود را ارسال کنند.
حجت الاسلام رضایی گفت: این برنامه در سه مرحله شهرستانی ( اول تا سوم تیر)، استانی (۱۰ تا ۲۰ تیر) و کشوری ( ۲۵ تیر تا ۶ مرداد) برگزار خواهد شد و اختتامیه جشنواره نیز در ایام عید قربان تا غدیر پیش‌بینی و برای برگزیده ملی ۲۰۰ میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: ماه مبارک رمضان امسال اگرچه شیوع ویروس کرونا در استان سیر صعودی دارد و برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌ها مقداری سخت است اما باید تلاش کنیم برنامه‌ریزی خوب و مناسبی داشته باشیم تا مومنان از فیض این ماه بی‌بهره نمانند.
مدیرکل تبلیعات اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری ۷۳ برنامه شاخص در ماه رمضان خبر داد و گفت: ماه رمضان امسال با توجه به روند صعودی کرونا در استان، بخش زیادی از برنامه‌ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای برگزاری برنامه‌های ماه مبارک رمضان در استان ۱۶ کارگروه مختلف تشکیل شده و هر کدام از کارگروه‌ها وارد عملیات شده‌اند.
رضایی گفت: آموزش، کودک و نوجوان، مسجد، بانوان، اهل سنت، هیئات مذهبی، تبلیغ نوین، تولید محتوا، ارتباطات، راهبری استان‌ها، رسانه، کتاب، تبلیغات، محله، ترجمه و تفسیر قرآن از جمله این کارگروه‌ها هستند.
وی افزود: ذیل هر کارگروه موضوعات و پویش‌های متعددی از قبیل پویش میهمان امام حسنیم، جش اولین میهمانی، تفسیر باران، برایم از قرآن بگو، تبلیغ و ترویج نور امید، پویش همگانی حفظ ترجمه و تفسیر قران، افطاری‌های وحدت و مقاومت، کلیپ‌های قرانی، تقدیر از فعالان خانه‌های قران و نوجوانان، معرفی قاریان برجسته، پویش خدمت بی منت، تولید مستندهای موضوعی متناسب با ماه رمضان، تولید منبرهای کوچک اما موضوعی دیده شده که براساس دستورالعمل‌های ستاد کرونا به صورت مجازی یا حضوری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به پویش فصل بندگی گفت: پویش ملی فصل بندگی با هدف ارتقای نشاط معنوی و احساس مسئولیت اجتماعی بین شهروندان، تقویت روحیه مشارکت اجتماعی شهروندان و بصیرت افزایی دینی و تبیین معارف اسلامی اجرا می‌شود.
مدیرکل تبلیعات اسلامی خراسان جنوبی افزود: از عمده برنامه‌های کارگروه مسجد نیز طرح مهرواره محله همدل است که در قالب ۱۰۴ موضوع و ۱۴ طرح اصلی برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: در ارتباط با تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص تبلیغ در فضای مجازی حدود برنامه تعریف شده که با حضور کارشناسان متبحر از حوزه علمیه قم محتوا در سامانه مبشران بارگذاری شده است.
حجت الاسلام رضایی گفت: مساجد و هیئات مذهبی استان در رعایت دستوالعمل‌های بهداشتی خوش درخشیدند و در این زمینه رتبه دوم کشور را کسب کردیم.
وی ادامه داد: ورودی و خروجی اکثر مساجد استان مساجد استان دستگاه ضدعفونی نصب است و بین افراد نیز ماسک توزیع ‌شده هرچند مردم استان فهیم و با فرهنگ هستند و در ایام شیوع کرونا دستورالعمل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت می‌کنند.

در دیگر رسانه ها:

خبرگزاری ایرنا