مهرواره در سقز

بانوان علاوه بر نقش سازنده‌ای که در محیط خانواده عهده‌دار هستند، می‌توانند نقش مؤثری را نیز در سطح جامعه ایفا نمایند؛ همانطور که حضرت خدیجه (س) و حضرت زهرا (س) نقشی اساسی و بنیادی در تقویت اسلام و کمک به جامعه بشری ایفا نمودند.
خانم کریمی نیز مجدانه در منطقه خود تلاش می‌کند و اقدامات مختلفی را انجام داده‌است؛ مهمترین کار او تاکنون ایجاد وحدت میان پیروان دو مذهب شیعه و سنی و یافتن حامی برای ۶۰ کودک ایتام و طرح محسنین است.

به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل،
فاطمه کریمی متولد سال ۱۳۶۰ و اهل شهرستان سقز استان کردستان و از بانوان فعال اجتماعی است که حدود ۸ سال است که در محله خود به انجام فعالیت در ۴ حوزه فرهنگی، ورزشی، آموزشی و اجتماعی می‌پردازد؛ محله‌ای که حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت در آن ساکن هستند.
او ساکن خانه‌های سازمانی ارتش است که مجتمع فرهنگی این محله در اختیار او قرار دارد و زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی و ارتش در آن فعالیت می‌کند.


این بانوی پرتلاش درحوزه آموزشی اقدام به برگزاری کلاس‌های تربیت محور و کلاس‌های قرآنی، هنری، چرتکه، ریاضی و… کرده که عمده این کلاس‌ها به صورت رایگان برگزار می‌شود و تنها برخی از کلاس‌های آنان به دلیل دعوت از اساتید بیرون از مجموعه، با دریافت هزینه کم برگزار می‌شوند.
خانم کریمی می‌گوید: جمعیت منطقه‌ای که ما در آن ساکن هستیم را بیشتر اهل سنت تشکیل می‌دهند و ما برای ایجاد وحدت بین سنی و شیعه و رفع اختلافات احتمالی آنان، فعالیت‌های بسیاری انجام داده‌ایم و علاوه بر دستگیری از نیازمندان اهل تشیع برای رفع مشکلات نیازمندان اهل تسنن نیز تلاش کرده‌ایم.
حالا با تلاش‌های خالصانه او مشارکت و تعامل خوبی میان آنان و اهل تسنن شکل گرفته و بسیاری از اقداماتشان را با همکاری آنان پیش می‌برند.
برگزاری ایستگاه صلواتی در عید غدیر، برگزاری مراسم عزاداری و توزیع نذری، کمک به نیازمندان بخشی از فعالیت‌هایی هستند که با مشارکت پیروان دو مذهب شیعه و سنی این منطقه انجام گرفته است.
یکی از اقدامات خوب این بانوی دغدغه‌مند، جمع آوری لباس و لوازم اضافه دیگران برای رساندن به دست نیازمندان است و پس از شست و شو و بسته بندی موارد قابل استفاده، آن‌ها را به خیریه محله جهت توزیع میا نیازمندان ارسال می‌کند.
یکی دیگر از اقدامات شاخص خانم کریمی که در سال گذشته انجام گرفته است، کمک به اجرای طرح یافتن حامی برای ایتام و کودکان طرح محسنین کمیته امداد است و در این راستا طرح ” هر نظامی دارای یه فرزند معنوی ” را در منطقه خود راه اندازی می‌کند و در ۳ روز موفق می‌شود حدود ۶۰ حامی برای آنان بیابد که این موضوع بازتاب خیلی خوبی را نیز در منطقه به همراه داشت.
خانم کریمی در مسئله زنان نیز ورود کرده و سعی در رفع مشکلات آنان داشته است که در این خصوص نیز گفت: حل کردن مسائل حوزه زنان بدون ورود خود بانوان دشوار است و اینکارها با حضور بانوان اوج می‌گیرد.
او با همراهی همسر طلبه خود و با تعامل با نهادهای مختلف، به انجام اقدامات متنوعی در این منطقه می‌پردازد و هر بخش از اقدامات خود را با حمایت یکی از نهادها پیش می‌برد و معتقد است برای موفقیت در کارها باید هر تکه پازل در جای خود قرار گیرند و نقش خود را ایفا نمایند.
این بانوی دغدغه‌مند با اقدامات خود و یکدلی که بین اهل تشیع و اهل تسنن ایجاد کرده کمک شایانی به محکم شدن اتحاد و وحدت بین شیعه و سنی این منطقه کرده است.