مهرواره در تاکستان
آنچه روایت میشود حکایتی واقعی و شیرین از خدمترسانی حجت الاسلام اکبری به اهالی روستای “دیال آباد” است.
دلسوزانه به مردم خدمت میکند و از هیچ تلاشی در این مسیر فروگذار نمیکند و نه تنها منتی بر مردم ندارد، بلکه خدمت به خلق را از وظایف خود میداند.
چندی پیش کارگاه نان فانتزی روستا به دلیل اوج گیری کرونا دچار آسیب و ضرر میشود و او برای حل این مشکل آستین بالا میزند و با تلاشهای خود علاوه بر نجات این کارگاه از ورشکستگی موجب گسترش این کارگاه و اشتغالزایی برای تعدادی از افراد میشود.
به گزارش مهرواره محله همدل، حجت الاسلام محمد تقی اکبری متولد سال ۱۳۷۶ و اهل شهرستان ضیاء آباد قزوین و امام جماعت مسجد جامع روستای دیال آباد از توابع شهر ضیاء آباد استان قزوین است که حدود ۳ سال است که در این منطقه مستقر و مشغول به فعالیت است.
این منتخب شهرستانی نخستین دوره مهرواره محله همدل، درخصوص اقدامات خود در این منطقه در طی یکسال اخیر میگوید: راه اندازی مرکز نیکوکاری شهدای دیال آباد یکی از اقدامات اخیر ما میباشد که این مرکز قرار است در زمینه جمع آوری کمکهای نقدی و غذایی از خیرین و رساندن آن به نیازمندان فعالیت کند.
وی افزود: همچنین بنا داریم پرونده افراد تحت پوشش کمیته امداد ساکن در این منطقه را به این مؤسسه منتقل کنیم، تا افراد تحت پوشش برای انجام کارهای خود مجبور نباشند مسیر طولانی تا شهرستان را طی نمایند.
تمامی اقدامات این روحانی پرتلاش مسجد محور است و با تشکیل قرارگاهی متشکل از کلیه مسئولین روستا اقداماتش را تحت نظارت این جمع قرار داده است.
حجت الاسلام اکبری حدود ۵ سال سابقه انجام فعالیتهای تبلیغی را دارد و منابع لازم برای پیشبرد فعالیتها را از سپاه پاسداران، ستاد اجرایی فرمان امام و خیرین روستا فراهم میکند.
برپایی ۱۳ جلسه هیئت خانگی در ایام فاطمیه، برگزاری هیئت محلهای در ماه محرم و برگزاری جلسات مشاوره خانواده برای زوجین جهت پیشگیری از طلاق از دیگر اقدامات او در این روستا میباشد که مورد استقبال مردم نیز قرار گرفته است.
این طلبه دغدغهمند تلاشهایی برای جذب جوانان به مسجد نیز داشته که برگزاری مسابقات ورزشی برای آنها از جمله برنامه های تشویقی او میباشد.
حضور در مدارس روستا و تلاش برای روشنگری دانش آموزان دبیرستانی و بیان مباحث سیاسی و اخلاقی برای آنها نیز از دیگر فعالیتهای او میباشد.
حجت الاسلام اکبری برای ایام ماه مبارک رمضان نیز برنامههایی همچون جزء خوانی، افطاری و محفل انس با قرآن را در این منطقه برپا کرده است.
او در حد توان برای رفع مشکل مشاغل آسیب دیده از کرونا نیز میکوشد و در این خصوص میگوید: کارگاه پخت نان فانتزی روستا بهدلیل شیوع کرونا از پخت روزانه ۴ هزار نان به پخت ۷۰۰ نان رسیده بود که برای جبران این ضرر برای این کارگاه بازاریابی کردیم و خدا را شاکریم که توانستیم میزان سفارشات آن را افزایش دهیم تاجاییکه اکنون این کارگاه درحال گسترش است تا چند نیرو از روستا جذب نماید و بدین وسیله برای تعدادی نیز اشتغالزایی شود.
اقدام او در خصوص اشتغالزایی در منطقه به همین مورد خلاصه نمیشود؛ بلکه با توجه به وجود ۱۰ گاوداری در روستا و عدم وجود شرکت لبنیاتی جهت بسته بندی و فروش محصولات، حجت الاسلام اکبری در تلاش است با کمک خیری از تهران چنین شرکتی را به زودی در روستا راه اندازی و بهدنبال آن برای تعدادی اشتغالزایی نماید.