مهرواره در شهرستان هرسین

حجت الاسلام مریدی با راه اندازی کمپ ترک اعتیاد در یکی از دهستان‌های شهرستان هرسین توانسته حدود ۵۰ نفر را از دام اعتیاد نجات دهد و آن‌ها را به زندگی بازگرداند.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام محراب مریدی‌ متولد سال ۱۳۶۸ و اهل شهرستان هرسین استان کرمانشاه است که به عنوان امام جماعت در مسجد امیرالمؤمنین روستای چشمه کبود فعالیت دارد.
دهستان چشمه کبود دارای ۳هزار و ۸۰۰ نفر جمعیت است که به گفته این روحانی تلاشگر حدود ۸۰ خانوار آن نیازمند و کم برخوردار هستند.


او علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان روستا در زمینه ترک اعتیاد افراد به عنوان یکی از مهمترین معضلات این منطقه نیز تلاش‌های بسیاری داشته است.
این شرکت کننده در مهرواره محله همدل، با پیگیری‌های خود توانست کمپی را در نزدیکی روستا راه اندازی نماید و بدین شکل بسیاری از افراد را از معضل اعتیاد نجات دهد.
او افزون بر این وام‌هایی را جهت ایجاد اشتغال برای این افراد دریافت نموده است و با تلاش‌های خود تاکنون موفق به رهایی ۵۰ نفر از دام اعتیاد شده است.
این روحانی پرتلاش ۱۱ سال است که به خدمت‌رسانی و انجام کارهای خیرخواهانه می‌پردازد اما حدود ۶ سال است که در روستای چشمه کبود فعالیت دارد و خدمات خود را به اهالی این روستا ارائه می‌دهد.
او بخشی از منابع لازم برای انجام فعالیت‌هایش را از طریق خیرین و بخشی را نیز با کمک ارگان‌ها و نهادهای مختلف تأمین می‌کند.


حجت الاسلام مریدی علاوه بر فعالیت‌های اجتماعی به انجام کارهای فرهنگی نیز می‌پردازد که برگزاری کلاس‌های قرآن و عقاید از جمله این فعالیت‌ها می‌باشد.
او همچنین با پیگیری‌های خود وام‌هایی را از بنیاد برکت و سپاه جهت ایجاد اشتغال برای جوانان دریافت کرده که با این اقدام او تاکنون برای حدود ۱۲ نفر اشتغال ایجاد شده است.
انجام کارهای عمرانی همچون تعمیر مسجد، تهیه اقلام ضروری برای مسجد، حل مشکل فاضلاب روستا، تعمیر خانه عالم، تعمیر و حصارکشی خانه‌های افراد بی بضاعت و ساخت سرویس بهداشتی برای خانه‌های نیازمندان با مشارکت اهالی روستا از دیگر فعالیت‌های این روحانی فعال می‌باشد.
همسر این روحانی نیز در جهت خدمت رسانی به اهالی این روستا، تلاش‌های ارزشمندی داشته تا جاییکه حجت الاسلام مریدی دراین‌باره می‌گوید: همینکه همسرم شرایط سخت زندگی در روستاهای کم برخوردار با مسیرهای صعب العبور و دوری از شهر و خانواده‌اش را تحمل می‌کند در نوع خودش جهاد محسوب می‌شود، ضمن اینکه برای خدمت رسانی نیز بسیار دغدغه‌مند است و پابه پای من و حتی گاهی بیش از من در این زمینه تلاش می‌کند.