آقای خوش آبادی به تولید فرش دستبافت مشغول است؛ اما بیشتر از آنکه چرتکه برای سود حاصل از حرفهاش بیندازد و سرش به حساب و کتاب گرم باشد، درگیر رفع مشکلات زندگی بافندگان خود است. او تاکنون برای ۵۰۰نفر شغل ایجاد کرده و درصدد است تا اشتغال بیشتری ایجاد کند.
به گزارش دبیرخانه مهرواره محله همدل، فرج اله خوش آبادی از دیار کمیجان استان مرکزی است که با اشتغال زایی گسترده، نقش مهمی در رونق اقتصادی و ارز آوری کشور ایفا میکند.
او از سن ۲۰ سالگی پیشه پدر را به عنوان اسباب کسب معیشت خود برگزیده و مشغول به تولید فرش دستبافت شده است؛ حالا بیست و پنج سالی میشود که در این حرفه مشغول به فعالیت است.

کار آقای خوش آبادی زمانی از سایرین متفاوت میشود که در کنار تولید فرش، مسئله معیشت بافندگانش نیز برایش دارای اهمیت میشود و تمام سعی خود را برای برطرف کردن مشکلات آنها به کار میگیرد.
این مرد دلسوز درحال حاضر، ۳۰۰ نفر را مستقیم تحت پوشش دارد، اما در مجموع ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم وغیر مستقیم به واسطه وی مشغول به کار هستند و به تولید انواع قالی، قالیچه و پشتی می پردازند.
اولویت وی در استخدام نیروهایش، استفاده از افرادی است از مشکلات معیشتی رنج می برند؛ از این رو تعدادی از بافندگان را زنان بی سرپرست، بد سرپرست و افراد بی بضاعت تشکیل میدهند.

این مرد دغدغه مند سعی دارد این خانوادهها را از هر لحاظی حمایت کند؛ درحد توان آن ها را یاری می کند تا در تنگنا نباشند.
خوش آبادی فرشهای خود را در بازار همدان، تهران، قم و اراک به فروش میرساند که تجار تهرانی آن ها را به کشورهای اروپایی همچون ایتالیا و آلمان صادر میکند.
حالا اکثر محصولات او صادراتی هستند که به کشورهایی همچون عراق، ایتالیا، آلمان، چین و روسیه صادر میشوند و ارزآوری خوبی را برای کشور به دنبال دارند.
این برگزیده مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل، همچنین جزو هیئت امنای یک مرکز نیکوکاری است که از این طریق سعی در کمک رسانی به خانوادههای نیازمند دارد و مواردی همچون خوراک و پوشاک و در بعضی مواقع لوازم خانگی مورد نیاز و ضروری را برای آنها تامین می کند.
به گفته او این مرکز نیکوکاری، اهتمام ویژه ای در شناسایی افراد نیازمند برای ارائه خدمات و شناسایی خیرین برای جذب منابع برای کمک رسانی به نیازمندان دارد.

آقای خوش آبادی تصمیم دارد به زودی کارش را در زمینه تولید فرش توسعه دهد و بر تعداد کارگاه ها و دارهای قالی خود بیفزاید تا بتواند در یکسال آینده تعداد کارگران خود را به ۱۰۰۰ نفر برساند و از این طریق برای افراد بیشتری اشتغال زایی کند.
این مرد تلاشگر اکنون ۵۰ روستا را تحت پوشش دارد که برای آنها مواد اولیه ارسال میکند که به کار قالی بافی بپردازند و دغدغه اش تنها ایجاد اشتغال برای افراد نیازمند وکمک به رفع مشکلات معیشتی آن ها است.