مهرواره در شهرستان سیمرغ
بانوی دغدغه مندی که با فعالیتهای بی نظیرش از سال ۱۳۶۰ تاکنون توانسته جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر را از طریق کلاسهای نهضت سواد آموزی با سواد کند و همچنین در مؤسسه قرآنیاش بیش از ۱۰۰ نفر را که حافظ کل و چند جزئی هستند تربیت کرده است.
به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل، معصومه افسری متولد سال ۱۳۳۹ و مدیر مؤسسه قرآنی سیف الحسین (ع) و مرکز نیکوکاری عترت النبی از شهرستان سیمرغ استان مازندران است.
این بانوی فعال که خود هم اکنون دانشجوی مقطع لیسانس است و به زودی فارغالتحصیل میشود، ثابت کرده که برای علم آموزی هیچ گاه دیر نیست.
او با تلاشهای قابل تحسینش توانسته از سال ۱۳۶۰ تا کنون جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر را از طریق نهضت سواد آموزی باسواد کند و این فعالیت بی نظیر هنوز هم توسط او ادامه دارد.
این بانوی پر تلاش در راستای توصیه حضرت آقا برای طرح ده میلیون حافظ قرآن، در حد ظرفیت و توانش تاکنون توانسته بیش از ۱۰۰ حافظ چند جزئی و حافظ کل قرآن تربیت کند.
در مؤسسه قرآنی او، کار حفظ قرآن از یک جزء تا ۳۰ جزء انجام میشود و تا کنون ۱۵ نفرحافظ کل قرآن و ۵ نفر حافظ ۲۵ جزء و ۳ نفر هم حافظ ۲۰ جزء قرآن تربیت شدهاند که جدای از اینها، صد نفر هم حافظ جزء ۳۰ هستند که این قرآن آموزان در مسابقات قرآنی بارها و بارها حائز رتبه و مقام هم شدهاند.
خانم افسری در مرکز قرآنی خود علاوه بر کلاسهای حفظ، کلاسهای تخصصی دورههای تربیت مربی، مفاهیم، ترجمه، حفظ و قرائت، خیاطی، کمکهای اولیه، بهداشت و … را هم برگزار میکند.
این بانوی تلاشگر حدود ۳ سال است که مرکز نیکوکاری عترت النبی را نیز تأسیس کرده و به کمکهای مؤمنانه برای خانوادههای نیازمند میپردازد.
ازجمله فعالیتهای این مرکز، اهدای بستههای معیشتی در قالب کمکهای مؤمنانه و جمع آوری لباس و وسیلههای مورد نیاز زندگی برای نیازمندان است، گاهی که مناسبتی مانند عید نوروز باشد پول نقد هم به این خانوادههای نیازمند اهدا میشود.
این بانوی مذهبی علاوه بر فعالیتهای فرهنگی و قرآنی، هیئت حضرت رقیه (س) را هم که مخصوص بانوان است مدیریت میکند و در مناسبتهای مذهبی با دعوت از سخنران و مداح اقدام به برگزاری مراسمات و برپایی سفرههای اطعام میکند.
از دیگر اقدامات قابل توجهی که توسط این بانوی دلسوز انجام میشود، کمک به اشتغال و کسب درآمد بانوان است که در این راستا به برپایی بازارچه هفتگی روی آورده که بانوان اقلام مختلفی اعم از مرغ و خروس، تخم مرغ، سبزیجات و … را برای فروش به این بازارچه آورده و از طریق فروش این محصولات درآمد زایی و امرار معاش میکنند.
این بانوی با اراده، هم اکنون خود نیز ترم آخر مقطع لیسانس است و با همتی مثال زدنی در حال پیشرفت و ارائه خدمات و فعالیتهای بی شماری میباشد و با توجه به اشتیاقی که به علم آموزی دارد و مشوق دیگران هم برای سواد آموزی است، چند سال قبل پیگیر مجوز تاسیس مدرسه غير انتفاعی میشود، اما به دلیل اینکه مدرک لیسانس نداشت از یکی از آشنایان که دارای مدرک مورد نیاز برای دریافت مجوز بود کمک میخواهد و او متأسفانه مدرسه را به اسم خودش ثبت و از اعتماد این بانوی تلاشگر سوء استفاده میکند و حتی اجازه فعالیت در این مدرسه را به او نمیدهد، اما خانم افسری با این وجود ناامید نمیشود و با پشت کار و تلاشی مثال زدنی به درس خواندن خود ادامه میدهد تا به آرزوی خود مبنی بر تاسیس مکانی برای علم آموزی دست یابد و هم اکنون پیگیر دریافت مجوز تاسیس مدرسه غیر انتفاعی متوسطه دوم به نام پروین اعتصامی است و دست از تلاش برای رسیدن به هدفش نکشیده و مصمم تر از قبل در این راه گام برمیدارد.
علت و ریشه این دغدغهها و فعالیتهای او به خانوادهاش بر میگردد؛ پدر او در زمینه دستگیری از نیازمندان و خدمت به همنوعان نامش زبانزد افراد شهرستان است و همچنان مردم به نیکی از او یاد میکنند و تلاش خانم افسری این است که همچون پدر بیمنت به مردم خدمت کند و نام خود را برای همیشه در ذهن همشهریان خود ماندگار نماید.