مهرواره در خراسان رضوی

خانم طاهرنژاد از جمله بانوان فعالی است که برای ازدواج به‌موقع جوانان، دغدغه‌‌مند است و به همین دلیل به واسطه‌گری در امر ازدواج می‌پردازد؛ او در طی ۲۰ سال فعالیت خود، زوج‌های جوان بسیاری را راهی خانه بخت کرده است.

به گزارش مهرواره محله همدل،
زهرا طاهرنژاد متولد سال ۱۳۵۵ و از جمله منتخبین شهرستانی نخستین دوره مهرواره محله همدل از بردسکن استان خراسان رضوی است که با معرفی جوانان به یکدیگر، واسطه ازدواج بسیاری از دختران و پسران شده است.
او از سال ۱۳۸۰ به همراه برادرش، واسطه‌گری در امر ازدواج جوانان را آغاز می‌کنند و حالا نه‌تنها برای معرفی زوج‌های جوان به یکدیگر تلاش می‌کنند، بلکه در تهیه جهیزیه نیز کمک‌حال آن دست از خانواده‌هایی است که با مشکلات مالی مواجه هستند.
این بانوی تلاشگر علاوه‌براین در منزل شخصی خود و اقوام نزدیکش اقدام به برگزاری جشن ازدواج برای زوجین بی‌بضاعت می‌کند.
خانم طاهرنژاد برای سرعت بخشی به این اقدام خود، از ظرفیت فضای مجازی نیز بهره گرفته و با ایجاد کانال‌هایی با نام سنت پیامبر(ص) در تکاپو برای معرفی افراد بیشتری به یکدیگر و شکل گیری پیوند ازدواج میان آنان است.
او تنها در یکسال اخیر حدود ۵۰ مورد را به یکدیگر معرفی کرده که از این تعداد، ۱۵ مورد منتهی به ازدواج شده است.
این بانوی پرتلاش در خانواده‌ای مذهبی متولد شده و خیر رسانی و خدمت به مردم از تأکیدات مکرر پدر و مادرش بوده و این روحیه و تفکر خود را مرهون توصیه‌های آنان می‌داند و مطابق با همین تربیت حالا در حد توان سعی دارد در هر کار خیری دستی بر آتش داشته باشد تا جاییکه علاوه بر دغدغه‌مندی برای ازدواج جوانان، دستگیر خانواده‌های بی سرپرست و بدسرپرست نیز می‌باشد و از لحاظ مالی به آن‌ها کمک‌رسانی می‌کند و انجام کارهای فرهنگی در بقاع و امامزاده‌های شهرستان را نیز پیگیری می‌نماید.
او برای تأمین منابع مالی لازم جهت کمک به ازدواج جوانان کم برخوردار، تمامی اقوام، همکاران و دوستان خود را درگیر این مسئله کرده و با مشارکت آن‌ها، جوانان را در امر ازدواج یاری می‌کند.
این بانوی دغدغه‌مند می‌گوید: همسرم روحانی است و مشوق بسیار خوبی برای من در این مسیر بوده‌ است و آثار و برکات این خدمات را نیز همواره در زندگی‌مان مشاهده کرده‌ایم که سلامتی فرزندان، اخلاق خوش آنان، مقید بودنشان به حجاب و عزت و آبرویی که به لطف خدا در میان مردم به دست آورده‌ایم از برکات و ثمرات این فعالیت‌ها می‌باشد.
یکی از اقدامات ارزشمند این بانو رواج ازدواج آسان در میان اقوامش است تا جاییکه با تلاش‌های او تعیین ۱۴ سکه به عنوان مهریه به یکی از رسوم آن‌ها برای ازدواج دخترانشان تبدیل شده است.
خانم طاهرنژاد برای جلب اعتماد خیرین سعی می‌کند آن‌ها را در بعضی از مراسمات ازدواج جوانان کم برخوردار دعوت نماید و همواره در تلاش برای شکل‌گیری پل ارتباطی بین خیر و خانواده‌های نیازمند است تا علاوه بر اطمینان خاطر آن‌‌ها رابطه‌ای مستقیم میان آن‌‌ها برقرار شود.
او با تلاش‌های خود تاکنون بانی ازدواج بالغ بر ۲۰۰ زوج جوان بوده است.