مهرواره در کاشمر
حجت الاسلام یوسفی در روستای تبلیغی خود و با استفاده از ظرفیت مسجد روستا، خدمات متنوع و ارزندهای را در زمینه اجتماعی، ورزشی، عمرانی و آبادانی ارائه داده است و با پوشش دهی محرومین و اشتغالزایی و راه اندازی کارگاههای زود بازده سعی کرده از نیازمندان روستا دستگیری نماید و نیازمندی آنان را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل، حجت الاسلام احمد یوسفی هزاری متولد سال ۱۳۴۸ و امام جماعت مسجد جامع روستای زنده جان کاشمر از توابع استان خراسان رضوی است که به انجام فعالیتهای فرهنگی و عمرانی و خدمات عمومی در سطح روستا همت گماشته است.
او با راه اندازی شبکه وقف در روستا، کلیه کارهای فرهنگی مسجد اعم از مسابقات فرهنگی، محافل انس با قرآن، کلاس قرآن، برگزاری مراسم در مناسبتهای مختلف را بوسیله همین شبکه پیش میبرد.
این روحانی پرتلاش میگوید: خدمات فرهنگی ما در روستا بسیار گسترده است و منابع کلیه این اقدامات از ناحیه شبکه وقف فراهم میشود.
او اکنون با استفاده از همین ظرفیت، بسیاری از نوجوانان روستا را برای حفظ کل قرآن آماده کرده است.
حجت الاسلام یوسفی همچنین در زمان شروع مهرواره محله همدل ساخت سالن ورزشی برای جوانان روستا را کلید زده بود که اکنون این سالن تکمیل و با کمک یکی از خیرین تجهیز و به بهره برداری رسیده است و کلاسهای ورزشی مختلفی در این سالن برای جوانان برگزار میشود.
مسجد این روستا با همت حجت الاسلام یوسفی در بحث خدمات دهی به نیازمندان نیز فعال است و در اوج کرونا نیز این خدمات دهی متناسب با شرایطی که این ویروس ایجاد کرد، تداوم یافت و پخش بستههای معیشتی و پکهای بهداشتی ازجمله خدمات این گسجد در این ایام بوده است.
این مسجد اکنون ۸۰ خانوار را تحت پوشش دارد که در قالب پول نقد و توزیع بستههای غذایی از آنها حمایت میکند و برای توانمندسازی این خانوادهها کارگاه قالی بافی، خیاطی و گل سازی نیز ایجاد شده تا بتوانند به خودکفایی برسند و زندگی خود را اداره نمایند.
این روحانی تلاشگر میگوید: برخی از افراد توانایی کار کردن ندارند و نمیشود برای آنها اشتغال ایجاد کرد به همین دلیل سعی میکنیم بودجههایی جذب کنیم تا خدماتی را به آنها ارائه دهیم و بسیاری لز بودجهها را از خارج از شهرستان فراهم میکنیم.
حاج آقا یوسفی همچنین به یکی از مشکلات اساسی روستا اشاره و عنوان کرد: فاصله روستا تا شهر حدود ۵ کیلومتر است و بواسطه این مسیر کوتاه رفت و آمد اهالی و بویژه جوانان به شهر زیاد بود؛ اما جاده روستا به شهر به دلیل عدم روشنایی لازم در شب حادثه خیز و نگران کننده بود و تصادفات زیادی در آن رخ میداد.
وی ادامه داد: در این راستا یک جلسه با شورا، دهیار و مجمع خیرین روستا برگزار کردیم و این مسئله مطرح شد و یکی از خیرین برای تقبل کردن هزینههای لازم جهت نصب تیر برق و چراغ روشنایی اعلام آمادگی کرد و صفر تا صد اینکار را برعهده گرفت که بعد از مهرواره محله همدل این کار عملیاتی شد و حدود دوماه قبل تیربرقها به طور کامل نصب شد که اینکار رضایت مردم را در پی داشت و از جمله خدمات ارزنده و مفیدی بود که انجام گرفت.
بتن ریزی معابر یکی دیگر از اقداماتی بود که در زمان برگزاری مهرواره محله همدل با تلاش او انجام گرفت و همچنان بتنریزی کلیه کوچههای روستا در حال انجام است.
این روحانی دغدغهمند در خصوص هدف خود از انجام اینکارها گفت: روحانی روستا نباید صرفا به وظیفه اقامه نماز اکتفا کند؛ بلکه او کسی است که میتواند امامت و هدایتگری تمامی کارهای روستا را برعهده بگیرد و در راستای آن تلاش نماید.
وی افزود: اگر مسجد در روستا فعال باشد میتواند حلال تمامی مشکلات خانوادگی و اجتماعی اهالی باشد.
او اکنون در حال جمع آوری مبالغی برای قربانی مشارکتی در عید قربان است و سالهاست در راستای سوق دادن مردم به سمت اطعام دهی در عید غدیر تلاش میکند تا این سنت حسنه همچنان حفظ شود و گسترش یابد.