اشتغال‌زائی با حوله بافی، قالی بافی و دامداری

یکی از شرکت کنندگان مهرواره محله همدل در زمینه اشتغالزایی برای اهالی محله خود تلاش‌ بسیاری کرده است؛ از حوله بافی، قالیچه بافی و دامداری گرفته تا تولید عرقیات گیاهان دارویی، همه اینها زمینه ای شد برای اشتغال حدود ۴۰ نفر از اهالی حاجی آباد.

به گزارش دبیرخانه مهرواره محله همدل، علی اکبر فروهر فعال فرهنگی و جهادی و از اهالی شهر حاجی آباد از توابع استان خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت های خود گفت: مناطق مختلف خراسان جنوبی در رابطه با داروهای گیاهی بسیار برخوردار است، به همین خاطر تصمیم گرفتیم نسبت به اشتغالزایی در حوزه داروهای گیاهی و عرق گیری اقدام کنیم.

این فعال جهادی ادامه داد: برای این منظور با مدیریت کانون به آموزش عرق گیری در مسجد اقدام کردیم و در نهایت برای دو نفر از بانوان آموزش دیده با کمک خیرین و آورده خود افراد دستگاه عرق گیری خریداری شد.

 وی بیان داشت: حوله بافی از دیگر مشاغلی بود که به بانوان آموزش داده شد؛ اساتیدی برای این کار دعوت شدند و در نهایت با کمک خیرین دستگاه های حوله بافی برای ۵ نفر خریداری شد.

فروهر افزود: آموزش قالیچه بافی از دیگر برنامه های کانون بود و در این برنامه نقشه های جدید به خواهران آموزش داده شد؛ کار مهمی که در این زمینه انجام شد بازار یابی برای محصولات تولید شده بود چراکه قالیچه‌های تولید شده در تهران برخلاف این منطقه با قیمت مناسبی به فروش می رفت.

این فعال جهادی، یکی از راه‌های اشتغالزایی در این منطقه را رونق بخشی به دامداری برشمرد و گفت: با رایزنی های صورت گرفته برای ۳۳ نفر از اهالی از اداره امور عشایر و کمیته امداد وام های ۵ میلیون تومانی برای خرید دام اخذ شد و افراد نسبت به خرید دام اقدام کردند.

فروهر بیان داشت: یکی دیگر از فعالیت های کانون ایجاد صندوق بانوان بود که هر یک از اعضا ماهیانه ۱۰ هزار تومان به حساب صندوق واریز می کند و صندوق هم برای نیازهای ضروری به افراد وام ها ۵۰۰  هزار تومانی پرداخت می کند.