مهرواره در شهرستان تایباد

حجت الاسلام رحمتی تمام همت خود را برای خدمت رسانی به روستای بهلول آباد به کار بسته و در حد توان کوشیده خدمات مختلفی را به اهالی این روستا ارائه دهد؛ او در تلاش است با رفع نیازمندی‌های مردم و توانمندسازی نیازمندان آمار نیازمندان این روستا را به صفر برساند.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام حمیدرضا رحمتی متولد سال ۱۳۵۸ و اهل شهرستان تایباد استان خراسان رضوی است که حدود ۱۶ سال است که در مسجد چهارده معصوم روستای بهلول آباد
این شهرستان به انجام کارهای اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی می‌‌پردازد.
او برای اشتغالزایی در این منطقه تلاش‌های ارزشمندی داشته و برای کارآفرینی و اعطای وام اشتغال از ادارات مختلف پیگیری‌هایی داشته و توانسته در سال اخیر حدود ۵۰ وام ۴۰میلیون تومانی جذب نماید.
این شرکت کننده در مهرواره محله همدل، علاوه بر اینکار به برگزاری دوره‌های آموزشی در روستا جهت یادگیری حرفه‌های مختلف نیز پرداخته و با اینکار مقدمات کارآفرینی در زمینه ایجاد کارگاه خیاطی، دامداری، پرورش قارچ، پرورش مرغ و گلخانه را برای بانوان و آقایان روستا فراهم کرده است.
او در زمان شیوع کرونا در زمینه معیشت نیازمندان نیز اقداماتی را انجام داده و در این راستا حدود ۲۰ تا ۳۰ صندوق قرض الحسنه خانگی که هرصندوق متشکل از ۱۰ نفر است با مدیریت جوانان روستا تشکیل داده است.


این روحانی تلاشگر بوسیله این صندوق‌ها و با کمک تعدادی از خیرین، به صورت ماهانه و در مناسبت‌های مختلف، به انجام قربانی و توزیع گوشت و اقلام مورد نیاز دیگر همچون برنج، روغن، حبوبات میان نیازمندان می‌پردازد.
او در زمینه تأمین دارو و هزینه درمان بیماران نیازمند نیز تلاش‌هایی داشته و گاهی از پزشکان دعوت می‌کند تا با حضور در روستا به ویزیت و معاینه رایگان اهالی بپردازند.
این روحانی فعال همچنین با پیگیری از ستاد اجرایی فرمان امام، آب دو حلقه از چاه‌های این منطقه را در اختیار مردم قرار داد و ۶۰ هکتار زمین منطقه را جهت انجام کشاورزی میان مردم تقسیم کرد و به ازای هر فرد ۲۰۰ متر زمین در اختیار خانوارها قرار داد تا به کاشت پیاز و زعفران بپردازند و با اینکار موجب شد در زمان برداشت این محصولات هر خانوار بین ۲۰ تا ۴۰میلیون تومان درآمد کسب نماید.
به گفته او این روستا آمار قابل قبولی در زمینه فرزندآوری نیز دارد و فرهنگ سازی خوبی در این زمینه در روستا انجام گرفته بطوریکه سالیانه بین ۹۰ تا ۱۰۰ تولد در روستا اتفاق می‌افتد و حتی اهالی روستا توجه بسیاری به انتخاب نام اهل بیت(س) برای فرزندانشان دارند.
با اهتمام این روحانی پرتلاش در زمینه ازدواج نیز اتفاقات خوبی در روستا رقم خورده و به دلیل آسان گیری در ازدواج، تعداد بسیار اندکی جوانان مجرد بالای ۲۵ سال سن در روستا وجود دارد.
او در این خصوص کلاس‌های آموزشی مختلفی را در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندآوری برگزار کرده است.


ایجاد سرپناه برای نیازمندان، برگزاری مراسم در مناسبت‌های ملی و مذهبی، رنگ آمیزی مدارس، برگزاری مسابقات فرهنگی در فضای مجازی و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر اقدامات او در این روستا می‌باشد.
حجت الاسلام رحمتی در زمینه حل اختلافات مردم نیز فعالیت دارد و مدتی نیز در شورای حل اختلاف روستا فعالیت داشته است.
حضور او در طی این سال‌ها در این روستا موجب شده تا مردم بیش از گذشته از مسجد استقبال نمایند تا جاییکه می‌گوید: اهالی روستا از مسجد استقبال خوبی دارند و برای نماز جماعت صبح، حداقل ۳۰ نفر شرکت می‌کنند که قبلا آمار نمازگزاران در مسجد بسیار کمتر بوده است.


این روحانی فعال در خصوص علت جذب مردم به مسجد نیز عنوان کرد: وقتی خودت را همسطح مردم بدانی و همچون آن‌ها به انجام کار کشاورزی و دامداری بپردازی و در جهت رفع مشکلات مردم تلاش نمایی، این همراهی و همدردی موجب می‌شود مردم نیز با تو در کلیه امور همراه شوند.
حجت الاسلام رحمتی افزون بر این با کمک خیرین و مردم در سال جاری توانست ۱۳۰ میلیون تومان جمع آوری و آن را صرف ایزوگام و تهیه فرش برای مسجد نماید و هزینه تمامی مخارج برگزاری مراسم در مناسبت ها و انجام فعالیت‌های فرهنگی مسجد را نیز با مشارکت‌های مردمی به دست می‌آورد و به گفته خودش در تلاش است که نیازمندان روستا را توانمند نماید تا دیگر نیازمندی در روستا وجود نداشته باشد.