مهرواره در شهرستان مانه و سملقان

روحانی فعالی که در روستایی محروم یک کانون فرهنگی ایجاد کرد و به انجام کارهای فرهنگی و اجتماعی مختلف در این روستا پرداخته است او همچنین با پیگیری‌های خود توانست مشکل قطعی آب این منطقه را پس از سال‌ها برطرف کند.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام علی اصغر درویشی متولد سال ۱۳۵۳ و اهل شهرستان مانه و سملقان استان خراسان شمالی است که در راستای ترغیب جوانان به کتابخوانی به احداث یک کتابخانه و کانون فرهنگی در روستای حوزه فعالیت خود اقدام کرده است.


او بعد از ورود به این روستا ساخت کانون فرهنگی را در اولویت قرار داد و توانست یک کتابخانه و کانون فرهنگی در روستا راه اندازی نماید.
این منتخب مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل همچنین به ساخت خانه عالم در روستا اقدام کرده که حدود ۹۰ درصد این پروژه پیش رفته و به زودی آماده بهره برداری خواهد شد.
وی علاوه بر این به حل یکی از مشکلات اساسی روستا که قطعی آب بود اقدام کرد و با پیگیری از اداره آب و فاضلاب، ۲۱ کیلومتر لوله آب روستا که پوسیده شده بود تعویض شد و منبع آبی نیز در این مکان قرار داده شد که مجموع این کارها توانست مشکل آب این روستا را پس از ۴۰سال حل کند.
این روحانی تلاشگر در زمینه انجام کمک‌های مؤمنانه نیز فعالیت داشته و برای ۵ زوج نیازمند جهیزیه کامل و برای تعداد بسیاری نیز کمک جهیزیه فراهم کرده است.
او حدود یک سال است که فعالیت خود در این روستا را آغاز کرده و عمده منابع کارهای خود را از خیرین جذب می‌کند اما در موارد محدودی، ارگان‌ها و نهادهای دولتی نیز او را همراهی کرده‌اند.


وی همواره سعی داشته که بچه‌های ایتام احساس کمبود نکنند و تهیه لوازم التحریر برای آن‌ها و توزیع یک وعده غذای گرم در طول هفته به ایتام از جمله اقدامات او در این راستا می‌باشد.
این روحانی دلسوز در منطقه ای فعالیت دارد که مردمان آن درآمد چندانی ندارند به همین دلیل سعی کرده در طول سال نان رایگان میان نیازمندان توزیع کند.
حجت الاسلام درویشی برای انجام کارهای مختلف در این منطقه، هدف گذاری نموده است اما اندکی هم از عدم همکاری برخی ارگان‌ها برای پیشبرد اهدافش در راستای آبادانی روستا گله مند است و همین کم کاری ها را دلیل توقف برخی از برنامه‌های خود اعلام می‌کند.
او برای اشتغال جوانان این منطقه نیز پیگیری‌های بسیاری انجام داده اما علارغم این تلاش‌ها، عدم حمایت برخی از نهادها موجب شده به نتیجه دلخواه خود در این زمینه دست نیابد.
این روحانی دغدغه مند معتقد است اگر در روستا اشتغال‌زایی صورت گیرد حداقل حدود ۵۰ خانواده به روستا بازخواهند گشت چرا که اکثریت خانوارها به دلیل بیکاری مجبور به مهاجرت از روستا به شهر شدند.
او همچنین سعی در انجام کارهای فرهنگی مختلف و ترک اعتیاد افراد دارد و پیگیری هایی را برای مهیا کردن زمینه ترک اعتیاد رایگان این افراد انجام داده و قول هایی را از سوی برخی نهادهای دولتی دریافت کرده که متأسفانه این قول ها هنوز عملی نشده‌اند.