مهرواره در استان مرکزی

حرفه پدری‌اش قالی بافی بوده و از همان دوران کودکی با اینکار آشنایی داشته و اوقات فراغتش را در کنار پدر با انجام اینکار پر می‌کرده است و حالا حدود ۳۰ سال است که خودش به صورت مستقیم از این حرفه کسب درآمد می‌کند و این کار تبدیل به پلی برای سوق دادن او به سمت انجام کارهای خیر و دستگیری از نیازمندان نیز شده است.
او اکنون بوسیله همین پیشه پدری، برای ۵۰۰ نفر از نیازمندان اشتغالزایی کرده و علاوه بر این از آنان در زمینه‌های مختلف حمایت نموده است.

به گزارش مهرواره محله همدل
، فرج الله خوش آبادی متولد سال ۱۳۵۵ و اهل استان مرکزی است که در راستای اشتغالزایی برای بانوان گام‌های ارزشمندی برداشته است.
او با هدف تأمین خانواده‌های نیازمندی که توانایی اداره زندگی و امرار معاش خود را ندارند، امکانات اولیه قالی بافی را تهیه و در اختیار آنان قرار داده تا به اینکار بپردازند و بدین وسیله کسب درآمد نمایند.
این مرد دغدغه‌مند تا زمانیکه که فرش آن‌ها آماده شود از این خانواده‌ها حمایت می‌کند و نیازهایشان در زمینه معیشت و درمان را نیز برطرف می‌کند.
آقای خوش آبادی دستمزد این بافندگان را نیز در حین کار به آن‌ها می‌پردازد تا کمی از بار مشکلات مالی آن‌ها کم کند.
او در هنگام برگزاری مهرواره محله همدل، حدود ۳۵۰ خانواده را تحت پوشش داشت که اکنون یک روستای دیگر را نیز تحت حمایت خود قرار داده و آمار بافندگان را از ۳۵۰ نفر به ۵۰۰ نفر رسانده است که این ۵۰۰ بافنده در مناطق مختلف استان مرکزی از جمله شهر میلاجرد و روستاهای اطراف شهرستان کمیجان و خنداب ساکن هستند.
رویکرد آقای خوش آبادی این است که امکانات اولیه قالی بافی را در اختیار بافندگان قرار می‌دهد و قالی‌های بافته شده را از آنان خریداری می‌کند.


او معتقد است که اینکار چند اثر مثبت به همراه دارد از جمله اینکه خانواده‌ها بوسیله آن کسب درآمد می‌کنند و بانوان در منازل خودشان به اینکار می‌پردازند، بدون اینکه آسیبی به زندگی آن‌ها وارد شود و به نوعی اوقات فراغتشان نیز با انجام اینکار پر می‌شود.
اقدام جالب آقای خوش آبادی این است که در کنار ایجاد شغل برای بانوان و حمایت مالی از آنان، پیگیر حل سایر مسائل و مشکلات نیازمندان نیز بوده که تهیه جهیزیه، سیسمونی و بسته‌های حمایتی برای خانواده‌های کم برخوردار و انجام تعمیرات منازل نیازمندان و تأمین هزینه درمان بیماران بی بضاعت از دیگر اقداماتی است که در کنار اینکار انجام می‌دهد.
او می‌گوید: ما با افراد از نزدیک و به صورت چهره به چهره ارتباط داریم و نیازهای آنان را می‌بینیم و همواره دغدغه تنگدستی آن‌ها را داشتیم و به همین دلیل سعی کردیم در حد توان مشکلات آن‌ها را برطرف نماییم.
او بخشی از منابع لازم برای انجام اقدامات خیرخواهانه خود را از درآمد حاصل از اینکار و بخش دیگر را نیز با کمک خیرین فراهم می‌کند.
آقای خوش آبادی در تلاش است تا در آینده‌ای نزدیک تعداد بافندگان و کارگاه ها را افزایش دهد تا نیازمندان بیشتری بتوانند از این طریق کسب درآمد کنند و تا حدی از دریافت کمک بی‌نیاز شوند.