مهرواره در قروه


زوج سخاوتمند و پرتلاشی که برای تغییر زندگی افراد بی‌بضاعت تلاش می‌کنند، کسانی که با عطوفت خود سعی دارند دنیا را به جای قشنگ‌تری برای زندگی تبدیل کنند و شادمانی را میهمان سفره نیازمندان نمایند.
آن‌ها ضمن دستگیری از نیازمندان در تلاشند تا با ایجاد اشتغالی پایدار در مناطق محروم زندگی بهتری را برای محرومان رقم بزنند.

به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل
، فاطمه ترکمان متولد سال ۱۳۷۲ و اهل همدان و از بانوان پرکار و پرتلاشی است که به دلیل فعالیت تبلیغی همسرش ۷ سال است که در قلعه شهرستان قروه ساکن و در مسجد امام حسن مجتبی(ع) این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
او با توجه به اینکه اشتغال جوانان را بهترین ابزار در کاهش آسیب‌های اجتماعی و تشویق آنان به تشکیل زندگی می‌داند؛ در این راستا تلاش بسیاری کرده است تا با آموزش هنر و مهارت‌های خود به دیگران زمینه اشتغال آنان را فراهم کند.
خانم ترکمان در ابتدا دو کارگاه در شهرستان دلبران و قروه راه اندازی می‌کند؛ کارگاهی که در آن مینا کاری و نقاشی روی سفال و نقش برجسته بر روی سرامیک انجام می‌گرفت و حدود ۱۵۰ نیرو در این دو کارگاه مشغول به فعالیت بودند و پس از دریافت آموزش‌های لازم بوسیله درآمد حاصل از کارگاه امرار معاش می‌کردند.
این بانوی دلسوز پس از تحریم‌ها و نا به سامانی اقتصاد کشور و افزایش هزینه اقلام و اجاره‌بها، از پس تامین هزینه‌های کارگاه‌ها برنمی‌آید و دچار مشکلاتی می‌شود و به دلیل عدم حمایت مسئولین شهرستان
آن‌ هم در شرایطی که کار آفرینان پرچمداران اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شوند که باید مورد حمایت جدی مسئولین قرار می‌گرفتند، ناچار به تعطیل کردن کارگاه‌ها می‌شود؛ اما با این وجود دست از تلاش نمی‌کشد، بلکه به نیروهای قبلی کار تحویل می‌دهد تا در منازل خود آن را انجام دهند، اما به دلیل عدم وجود مکانی برای آموزش، کار آموزش نیروهای جدید متوقف می‌شود.
او از سال ۱۳۹۵ فعالیت‌های خود را آغاز می‌کند و طی این سال‌ها فقط متمرکز بر اشتغالزایی نبوده، بلکه تلاشش بر نجات دنیا و آخرت مردم مقارن با یکدیگر بوده است به همین دلیل از انجام کارهای تبلیغی، آموزش قرآن و احکام نیز غافل نبوده و همواره این امور نیز در دستور کارش قرار داشته است.
انجام فعالیت‌های اجتماعی از دیگر اقدامات خانم ترکمان می‌باشد، او به اتفاق همسرش در مهر ماه سال جاری حدود ۷۰ بسته لوازم التحریر تهیه کرد و میان خانواده‌های کم بضاعت این منطقه توزیع نمود.
او به اهداف خود از انجام اینکارها اشاره و عنوان می‌کند: مشکلات اقتصادی در جامعه بیداد می‌کند به همین دلیل تلاش کردم با دست و پا کردن شغلی که هم برای خودم و هم برای دیگران درآمدزا باشد هنرم را در اختیار دیگران قرار دهم و با کمک این هنر افراد را به درآمد برسانم؛ در کنار آن وقتی ضعف مردم در زمینه احکام را می‌دیدم وظیفه خود دانستم که در این راستا نیز کار کنم و افراد را با احکام دین آشنا نمایم.
خانم ترکمان و همسرش گاهی به خانه مردم سرکشی می‌کنند و در جریان مشکلات آنان قرار می‌گیرند؛ کمترین اثر اینکار آنان این است که شنونده مشکلات مردم می‌شوند و با آنان همدردی می‌کنند، اما اگر کاری از دست آنان در جهت رفع این مشکلات ساخته باشد از انجام آن دریغ نمی‌کنند و در قالب طرح مساوات و همدلی به توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان با حفظ آبرو و شان خانواده‌ها نیز اقدام کرده‌اند تا مقداری از مشکلات محرومان منطقه بکاهند.
خانم ترکمان می‌گوید: در هر زمینه ای که نیاز باشد در حد توانم ورود می‌کنم و هرکاری که بتوانم انجام خواهم داد.
او حالا با امیدی سرشار پیگیر دریافت وام و جذب خیر است تا یک تولیدی بزرگ در این منطقه راه‌اندازی نماید تا رویای دست نیافتی اهالی این منطقه محروم برای دستیابی به شغلی پایدار را محقق سازد که امید است با حمایت مسئولین این تلاش‌ها به زودی منتهی به نتایجی ثمر بخش شود.