مهرواره در شهرستان گنبد کاووس

روحانی پرتلاشی که در طول یکسال فعالیت خود در شهرستان گنبد کاووس توانسته اقدامات بسیاری را در زمینه‌های مختلف انجام دهد وی در این مدت کوتاه انجام فعالیت‌های فرهنگی و عمرانی بسیاری را در کارنامه خود ثبت نموده است.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام محمدرضا رحمانی متولد سال ۱۳۶۴ و اهل شهرستان گنبد کاووس از توابع استان گلستان است که حدود یکسال است که در مسجد علی ابن موسی الرضا(ع) فعالیت دارد و در عرصه‌های مختلف اعم از فرهنگی، تربیتی و عمرانی اقدامات ارزشمندی را انجام داده است.
او به جذب افراد به کانون فرهنگی مسجد پرداخته و برنامه‌های فرهنگی بسیاری را در بوستان گلزارشهدا که در مجاورت مسجد قرار دارد انجام داده است.


این منتخب مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل، تا کنون برنامه‌هایی همچون برگزاری جشن در مناسبت‌ های مختلف، برپایی یادواره شهدا و برنامه‌های تفریحی برای نوجوانان را در این بوستان انجام داده و جشنواره هایی را نیز در این مکان برگزار کرده است.
وی در زمینه عمرانی نیز به ساخت آشپزخانه برای مسجد اقدام کرده و با راه اندازی یک بازارچه فروش محصولات خانگی با حدود ۲۵ غرفه، به حمایت از تولیدات خانگی افراد پرداخته است.


این روحانی تلاشگر مرکز خیریه امام رئوف را نیز در مسجد فعال کرده که این مرکز توانست ۱۶۰ خانواده نیازمند را شناسایی کند و خدمات مختلفی را به آن‌ها ارائه دهد.
او اکنون یک انباری بزرگ ایجاد کرده و بنا دارد در آن به تولید قارچ بپردازد تا بدین وسیله برای تعدادی دیگر از افراد اشتغال‌زایی شود.
این طلبه فعال، همچنین درصدد راه اندازی چند مغازه در محله خود می‌باشد تا علاوه بر اشتغال‌زایی، درآمد حاصل از آن را صرف انجام امور مسجد و مرکز خیریه کند تا این مرکز بتواند خدمات بیشتری را به مردم ارائه دهد.


به گفته او در زمینه کمک به نیازمندان نیز فعالیت‌های بزرگی در مسجد انجام شده است که تهیه و توزیع بسته های معیشتی، غذای گرم و گوشت قربانی به صورت ماهیانه از جمله این اقدامات می‌باشد.
حجت الاسلام رحمانی هیئت امام رضا(ع) را که در همین محله و در منازل افراد برگزار می‌شد زیر نظر مسجد قرار داد و به حمایت از آن‌ها پرداخت.


او همچنین کانون فرهنگی میعاد را که مجهز به کتابخانه و مهدکودک است تشکیل داده است که فعالیت‌های گسترده‌ای نیز در این کانون نجام می‌شود.


این روحانی دغدغه‌مند کلاس‌های مختلف تابستانه اعم از کلاس ورزشی، فرهنگی و خلاقیت را برگزار کرده است که تولیدات محصولات چوبی نوجوانان در کلاس خلاقیت همچون جاکلیدی و جاسوئیچی نیز در بازارچه مسجد به فروش می‌رسد.
حالا حاج آقا رحمانی طرح ایجاد جاده سلامت را در سر دارد که هنوز به دلیل مسائل اقتصادی و هزینه هایی که به دنبال دارد نتوانسته آن را به مرحله اجرا برساند.
او در طرح جاده سلامت قصد ایجاد غرفه در مسیر پیاده روی محله را دارد که در آن غرفه خدمات پزشکی همچون تست قند، وزن، چربی و فشارخون انجام شود و در کنارش خدمات فرهنگی نیز همچون مشاوره و فایل‌های صوتی به افراد ارائه شود و سپس از همان محتوا مسابقاتی برگزار و جوایزی به افراد اهدا شود.
او با توجه به اینکه در منطقه ای زندگی می‌کند که تعداد شیعه و اهل تسنن آن تقریبا برابری می‌کنند در ارائه خدمات خود همواره فارغ از توجه به مذهب افراد عمل کرده است و با اینکه مذهب خودش تشیع است ۴۰خانواده اهل تسنن را در مرکز خیریه امام رئوف تحت پوشش دارد.
حجت الاسلام رحمانی دلیل روی آوردن خود به انجام کارهای نیکوکارانه را توجه به یکی از بیانات آیت الله فاضل لنکرانی اعلام کرد و گفت: ایشان می‌فرمایند: “بعد از انجام واجبات و ترک محرمات، بهترین کاری که انسان می‌تواند انجام دهد، خدمت به مردم است”.
وی افزود: دشمنان در حال فعالیت و ایجاد هجمه علیه دین و نظام اسلام هستند پس از لحاظ دینی بر ما واجب است که در شرایط کنونی در حد توان برای مردم کار کنیم و نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کنیم.