در گذشت شرکت کننده بهبهانی مهرواره
سیده مرضیه بارانی یکی از شرکت کنندگان نخستین مهرواره محله همدل، پس از سال ها تلاش و کار جهادی دار فانی را وداع گفت.
به گزارش دبیرخانه مهرواره محله همدل، سیده مرضیه بارانی یکی از شرکت کنندگان مهرواره دار فانی را وداع کرد؛ ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده آن مرحومه، جهت تقدیر از مقام شامخ او و معرفی شخصیت گمنام این بانوی تلاشگر، مروری براقدامات وی در زمان حیات پربار او خواهیم داشت.
سیده مرضیه بارانی در سال ۱۳۴۱ در شهرستان بهبهان و در خانوادهای مذهبی متولد شد؛ دوران نوجوانی او با اوج مبارزات انقلابی مصادف بود و وی نقش موثری در منطقه خود ایفا کرد؛ فعالیت سیاسی خود را در مدرسه آغاز کرد که همین امر موجب محروم شدن از تحصیل و اخراج او از مدرسه شد.
او در زمان قیام امام خمینی(ره) به همراه تیم شهید اسماعیل دقایقی به تهیه و تکثیر اعلامیه ضد رژیم پهلوی اقدام می کرد و در این زمینه فعالیت بسیار گستردهای را در شهرستان بهبهان انجام داد.
پس از پیروزی انقلاب، جلسات قرآنی ویژه خواهران تشکیل داد و با شروع جنگ تحمیلی به فعالیت های خیرخواهانه از جمله جمع آوری کمک های مردمی اقدام کرد؛ در همین ایام ازدواج کرده و چندروز بعد از مراسم ازدواج، تمامی هدایای ازدواج خود را تقدیم جبهه مینماید و در زمینه پخت نان و ارسال آن به جبهه نیز نقش آفرینی کرد.
پدر و مادر او در سال ۱۳۷۰ بانی احداث مسجد شیخ صدوق بهبهان شدند و او فعالیت های مستمر وجدی خود از جمله برگزاری جلسات مذهبی، آموزش قرآن، احکام و مسائل اجتماعی را در همین مکان شروع میکند، سپس پایگاه خواهران را تشکیل میدهد و به عنوان مسئول بسیج خواهران در مسجد منصوب میشود و فعالیت های بسیج را هم در کنار سایر فعالیت ها پیگیری میکند.
این امور او را اقناع و راضی نمیکند تا اینکه در کنار این فعالیت ها، صندوق قرض الحسنهای با نام حضرت رقیه خاتون(س) را راه اندازی می کند که یکی از موفق ترین صندوق ها در کارگشایی از امور نیازمندان میشود .
این بانوی دغدغه مند همچنین اقدام به تشکیل و راه اندازی هیئت بانوان با نام حضرت رقیه خاتون(س) میکند که موجب برکات بسیاری در محله میشود و با تشکیل جلسات مستمر روضه خانگی اباعبدالله و سایر ائمه در ترویج حب به اهل بیت میکوشد.
وی همچنین با تلاش بسیار، موفق به تأسیس مرکز نیکوکاری حضرت رقیه خاتون(س) میشود که علاوه بر توزیع بسته های غذایی در تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، پادرمیانی در پیوند ازدواج و تأمین هزینه جراحی و درمانی افراد تحت پوشش و مستمندان فعالیتهای گستردهای را در خیریه انجام میدهد و در این میان از پیگیری مشکلات اجتماعی و مسائل اعتقادی نیازمندان نیز غافل نمیشود.
یکی از بارزترین فعالیت های وی که احساس رضایت بخشی به او داده بود پیگیری شبانه روزی احداث مکان ثابتی برای انجام امورات خیریه بود که در این راستا بی وقفه تلاش میکند و با پیگیری های شبانه روزی خود به خریداری یک ملک و وقف آن برای خیریه و امورات خیریه موفق میشود؛ خیریه ای که برای شناسایی نیازمندان، تیم شناسایی قوی تشکیل داده بود و تنها به توزیع بسته غذایی بسنده نمیکرد و نیازهای مختلف افراد از جمله حل اختلافات خانوادگی و نیازهای معنوی آن ها را نیز پوشش میداد.
این بانوی تلاشگر از خود دو فرزند پسر و یک فرزند دختر به یادگار گذاشته است که به گفته محمد اکبری فرزند سوم او خانه آنها همواره مأمنی برای حل مسائل و مشکلات اهالی محل بوده است.
محمد اکبری بارزترین خصوصیت اخلاقی مادر را امین وصبور بودن او عنوان میکند و می گوید: مادرم در مقابل مشکلات بسیار صبور و در انجام کارهای خیر بسیار خستگی ناپذیر بودند و به دلیل مردم دار بودن و راز دار بودنشان بود که اهالی محله برای حل مشکلاتشان به او مراجعه میکردند.
وی همچنین به دیگر خصوصیت مادر اشاره و عنوان کرد: او همواره پیرو راستین ولایت فقیه بود و اطاعت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب همواره در دستور کارش قرار داشت.
سرانجام این بانوی خیر، بعد از عمری تلاش و کوشش در جهت کسب رضایت پرودگار و حل مسائل مردم در ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ ، بر اثر بیماری دعوت پروردگار را لبیک گفت و قشر عظیمی از همشهریان را عزادار رفتن خود کرد.