3 برگزیده ملی مهرواره محله همدل

نخستین مهرواره محله همدل به کار خود پایان داد و ۳ برگزیده ملی که جایزه ۲۰۰ میلیون تومانی را از آن خود کردند، با آرای مردمی مشخص شدند.
نخستین مهرواره محله همدل که از ابتدا ماه مبارک رمضان و به همت مردم در اقصی نقاط کشور کلید خورده بود، با تکیه بر آرای مردمی ۳ منتخب ملی خود را معرفی کرد و در روز میلاد امام کاظم(ع) ضمن تجلیل از برترین‌های مهرواره به کار خود پایان داد.
در این پویش ملی که با هدف شناسایی و حل مشکلات حوزه‌های مختلف محلات و شهرها توسط خود شهروندان ایجاد شده بود در مجموع ۴۳ هزار و ۵۵۱ نفر شرکت کردند و ۵۷ هزار و ۳۰۴ هزار و مسئله مردمی نیز در آن ثبت شد.
در مرحله نهایی این مهرواره که با رقابت تنگاتنگ ۱۴ نفر اول برگزیده ملی همراه بود، حجت الاسلام سید غلام عباس موسوی مقدم از استان قم، زهرا حسینی زاده از استان کرمان و اعظم محمدی از استان هرمزگان توانستند با کسب بیشترین آرای مردمی به عنوان سه برنده اصلی مهرواره انتخاب شوند.

بیشتر بخوانید: مهرواره محله همدل ۵۷ هزار مشکل را ثبت و رفع کرد


کارآفرینی برای ۸۰ نفر
اقدامات سرکار خانم اعظم محمدی نیز با کارآفرینی و انجام فعالیت های ارزنده در جهت ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و بانوان بد سرپرست مورد توجه مردم قرار گرفت و موجب کسب بیشترین آرای مردمی شد.
او در بازه زمانی مهرواره محله همدل تاکنون توانسته برای ۸۰ نفر اشتغال‌زایی نماید که تنوع و تعدد مشاغل مختلفی که ایجاد کرده است، بسیار تحسین برانگیز می‌باشد.

بیشتر بخوانید: بانویی که منزل شخصی خود را به کارگاهی برای تولید محصولات خانگی تبدیل کرده است

این بانو علاوه بر اهتمام به ایجاد مشاغل خانگی نسبت به بازار فروش محصولات خانگی بانوان سرپرست خانوار و خانم‌های بدسرپرست نیز بی توجه نبوده بلکه با رایزنی‌هایی که با مغازه دارها انجام داده موفق به عرضه محصولات به چند مغازه جهت فروش شد بدون اینکه هیچ نفع و سودی عاید این مغازه داران شود همچنین با اطلاع رسانی به مدیران مدارس و فرهنگیان باعث شده آن‌ها نیز لوازم مورد نیاز خود همچون خیار شور، رب گوجه، ترشیجات و سبزیجات را از این بانوان خریداری کنند.


رسیدگی به وضعیت نیازمندان و ایتام ۳۵ روستا
سرکار خانم زهرا حسینی زاده نیز در زمینه اشتغالزایی، ساخت و ساز، تأمین جهیزیه و فعالیت‌های آموزشی کارنامه خوبی را از خود به نمایش گذاشت و بر این اساس توانست به عنوان دومین برگزیده نخستین مهرواره محله همدل انتخاب شود.
این بانوی جهادگر تنها در سه ماهه اخیر، به ساخت دو مسکن، ساخت ۸ سرویس بهداشتی و حمام برای خانواده های نیازمند اقدام کرده است و در زمینه اشتغالزایی نیز تاکنون در کارگاه آموزش خیاطی توانسته برای ۳۰ نفر و در پرورش دام و برای ۶ نفر اشتغال ایجاد کند و از طریق کمک های مردمی نیز موفق به اعطای ۵ کمک جهیزیه به نوعروسان نیازمند شد.

بیشتر بخوانید: جایزه را خرج ایتام و نیازمندان می‌کنم

جمع آوری حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و خرید وسایل مورد نیاز زندگی اعم از بخاری، کولر و یخچال برای ایتام و خانواده های نیازمند، توزیع گوشت گرم و بسته های معیشتی به نیازمندان از دیگر اقدامات انجام شده او می‌باشد.
حالا خانم حسینی زاده به همراه گروه جهادی خود شبکه تبلیغی خود را گسترش داده و در حال حاضر تقریبا ۳۵ روستا را تحت پوشش و حمایت خود دارند و در این روستاها به انجام کارهای تبلیغی، فعالیت های مذهبی، ساخت و ساز و کمک‌های معیشتی مشغول هستند.


مسجدی که پناهگاه محرومان شد
تلاش های حجت الاسلام موسوی مقدم در تبدیل مسجد به پناهگاهی امن برای مرتفع کردن مشکلات اهالی محله مورد توجه مردم قرار گرفت و به عنوان سومین برگزیده مهرواره محله همدل با اتکا به آرای مردمی انتخاب شد.
این روحانی تلاشگر پس از شکست در روش‌های سنتی و رایج قدیمی توانسته با بهره‌مندی از نیروهای متخصص و کارآمد در حوزه اشتغال‌زایی به یک شیوه واحد و کارآمد دست یابد که می‌تواند به عنوان الگو در کل کشور اجرا شود.

بیشتر بخوانید: ایجاد زنجیره اقتصادی در محله فقیر نشین

ایجاد مشاغل خانگی و اشتغال برای ۳۰ نفر در کار میوه خشک ‌کنی، اشتغال ۱۶ نفر در کارگاه خیاطی، اشتغال ۵۵ نفر در کار عروسک ‌بافی، اشتغال ۳۲ نفر در کار صندل ‌دوزی، اشتغال ۳۷ نفر در کار چرم ‌دوزی و اشتغال ۵۰ نفر در کارگاه قالی ‌بافی از جمله نتایج این اقدام کاربردی او می‌باشد.
او همچنین سایت کریمانه را جهت فروش محصولات راه اندازی کرده است که در این سایت تمامی محصولات بدون واسطه و سود به مشتری عرضه می‌شود.