مهرواره در شهرستان مشهد

وقتی انسان اهداف والایی را دنبال می‌کند، به راحتی از رفاه و آسایش و لذت‌های زودگذر دنیوی خود برای دست‌یابی به لذت‌های جاودان آخرت می‌گذرد؛ حجت الاسلام حسین پور از جمله افرادی است که علی‌رغم اینکه شرایط تجربه یک زندگی بی‌دردسر و راحت‌تر را داراست، زندگی در روستا و خدمت به مردمان مناطق کم برخوردار را برگزیده و حاضر نیست آن را با هیچ چیز دیگری عوض نماید.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام محمد تقی حسین پور متولد سال ۱۳۵۹ و از منتخبین مهرواره محله همدل است که در روستای ساغروان استان خراسان رضوی فعالیت دارد.


او برای شرکت در مهرواره محله همدل ساخت یک درمانگاه را در این روستا کلید زد که تاکنون برای ساخت آن یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده و اکنون این درمانگاه در حال تکمیل و بهره برداری است.
ساخت این درمانگاه با استفاده از منابع خیرین تأمین شده است و اینکار خداپسندانه یکی از اقداماتی است که به گفته این روحانی از دل مهرواره بیرون زده است.
حجت الاسلام حسین پور بعد از مهرواره محله همدل نیز همچنان با قدرت به خدمت خود در این منطقه ادامه داده و در چندماه اخیر همچون گذشته رسیدگی به خانواده های نیازمند و انجام کارهای فرهنگی مختلفی را پیگیری کرده و این اقدامات خود را متوقف نکرده است.
او اخیرا ۵۰ دستگاه اجاق گاز و تعدادی بخاری به خانواده های نیازمند اهدا نموده و توزیع بسته‌های معیشتی به خانواده‌های کم برخوردار نیز از دیگر اقدامات او می‌باشد.
به گفته این روحانی تلاشگر منابع تمامی این فعالیت‌ها مردمی است و در موارد محدودی فعالیت‌ها به صورت مشارکتی با کمیته امداد انجام می‌شود که در اینصورت نیز ۷۰ درصد مبالغ از طریق مشارکت‌های مردمی و تنها ۳۰ درصد آن توسط کمیته امداد تأمین می‌شود.
او از سال ۱۳۷۹ فعالیت‌های تبلیغی و دستگیری از نیازمندان را از زاهدان آغاز کرده و در طول این مدت در بیرجند و خواف نیز فعاليت داشته و اکنون حدود ۶ سال است که در روستای ساغروان ساکن و در مسجد جامع علی بن ابی طالب(ع) این روستا مشغول به فعالیت است.


یکی دیگر از اقدامات اخیر این روحانی دلسوز اخذ مجوز شورای حل اختلاف از دادگستری است و تاکنون بالغ بر ۵۰ پرونده از نزاع‌های بزرگ را در مسجد حل و فصل نموده است.
حجت الاسلام حسین پور با توجه به قرار داشتن منطقه در محل عبور زائران نوروز مشهدالرضا، مساجد روستاهای اطراف را به پایگاه استقبال از زائرین تبدیل کرده و در این راستا امکاناتی را نیز جهت خدمت به زائران فراهم نموده است.
وی همچنین پخت غذا و آماده سازی بسته‌های معیشتی برای خانواده‌های بی‌بضاعت را برای ماه مبارک رمضان امسال برنامه ریزی کرده است.
این طلبه فعال در ایام کرونا نه تنها فعالیت‌های خود در روستا را متوقف نکرد، بلکه حتی از غسل اموات روستا نیز دست نکشید و به اینکار خود در این زمان نیز همچون گذشته ادامه داد.
او برای پیشبرد فعالیت‌های خود هیچ‌گاه به نهادهای دولتی متکی نبوده و همواره سعی کرده مشکلات مردم را با کمک خودشان برطرف نماید.
حجت الاسلام حسین پور در هر مناطقی که برای فعالیت اعزام می‌شود، با خانواده‌ در همان منطقه نیز ساکن می‌شوند و علت اینکار را اینگونه عنوان می‌کند: وقتی خانواده من در منطقه ساکن شوند، آن‌ها نیز درگیر مشکلاتی می‌شوند که مردم آن منطقه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و همین موجب می‌شود درک بهتری از مشکلات مردم منطقه داشته باشیم و تلاش مضاعفی برای حل این مشکلات نماییم.
این منتخب مهرواره محله همدل، اگرچه در روستای ساغروان ساکن است اما ۲۳ روستای اطراف را نیز پوشش می‌دهد.
حجت الاسلام حسین پور خانه عالم این منطقه را نیز خودش احداث نموده و با وجود اینکه در ابتدای حضورش در روستا مردم اقبال چندانی نسبت به او نشان ندادند، با تواضع و مردم‌داری خود توانست دل‌های اهالی این روستا را با خود همراه نماید.
او با وجود اینکه تاکنون پیشنهاد کار از نهادهای مختلفی را داشته که می‌توانسته بواسطه آن‌ها زندگی مرفه‌تر و راحت تری را تجربه نماید؛ اما حاضر نیست از فعالیت‌های تبلیغی خود در روستاها و مناطق کم برخوردار دست بکشد و در این خصوص می‌گوید: اگر فعالیتم در مساجد را از من بگیرند، انگار کل زندگی‌ام را از من گرفته‌اند؛ من به انتخاب خودم به میان مردم این مناطق آمده‌ام و برکات اینکار را به وفور در زمینه های مختلف زندگی‌ام بویژه در تربیت فرزندانم شاهد بوده‌ام.
این شرکت کننده در نخستین مهرواره محله همدل همچنین اضافه کرد: تمام وجود من و تمام سعی و تلاشم همواره بر انجام فعالیت‌های تبلیغی بوده است.
او تمام فعالیت‌های خود را مرهون همراهی همسرش می‌داند و او را بهترین مشاور برای امور خود معرفی می‌کند و می‌گوید: همسرم از ابتدای ازدواج تاکنون پای کار بودند و اکنون یک مؤسسه قرآنی را نیز راه اندازی کرده‌اند و در آن فعالیت می‌کنند و در زمینه‌های مختلف نیز مشوق و یاری‌گر من هستند.
حجت الاسلام حسین پور اکنون دغدغه راه اندازی یک مرکز خیریه جهت خدمت رسانی به شبکه امامت را دارد و در تلاش است که این هدف به زودی محقق شود.
او امیدوار است این اقدام او به زودی به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها معرفی شود و در توضیح اینکار می‌گوید: امامان جماعتی هستند که خیلی مظلوم واقع شده‌اند و در مناطق محروم با مشکلات عدیده‌ای همراه هستند؛ برخی با بیماری صعب العلاج فرزندشان مواجه هستند که حقوق ناچیزشان کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهد؛ ما با راه اندازی چنین مؤسسه‌ای سعی در دستگیری از مشکلات چنین افرادی داریم و در نظر داریم ۴۵۰ روحانی استان خراسان رضوی را تحت پوشش این مجموعه قرار دهیم و خدمات مختلفی را به آن‌ها ارائه دهیم تا گره‌ای از مشکلات آن‌ها گشوده شود.