مهرواره در قروه
آقای حسینینسب به انجام کارهای تربیتی در میان خانواده و اقوام خود میپرداخت؛ اما وقتی پس از مطالعات مکرر متوجه میشود که محیط و جامعه پیرامونی هم در تربیت افراد بسیار اثرگذار است، تصمیم به تحصیل در رشته روانشناسی میگیرد تا به صورت تخصصی و وسیعتر به اینکار بپردازد؛ به همین دلیل با راه اندازی کانون فرهنگی و ورزشی صاحب الزمان(عج) کار با کودکان منطقه را آغاز میکند.
وی علاوه بر این برای دستگیری از نیازمندان، مرکز نیکوکاری حضرت ولیعصر(عج) را تشکیل میدهد که ۱۱ روستا و حدود ۶۰۰ نفر را تحت پوشش این مرکز قرار میدهد و به طرق مختلف از آنان حمایت میکند.
به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل، سید مجتبی حسینی نسب متولد سال ۱۳۶۱ و اهل روستای وینسار شهرستان قروه از توابع استان کردستان است که در زمینه اشتغال خرد خانگی آزمون و خطاهایی انجام داده که بواسطه همین کار توانسته چند طرح موفق در این زمینه برجای بگذارد.
این مرد تلاشگر همزمان با کلید خوردن مهرواره محله همدل برای نخستین بار با همکاری مردم به شناسایی مسائل منطقه و ارائه راهکار برای آنها پرداخت و در ماه مبارک رمضان که مردم استقبال بیشتری از مسجد داشتند از نگاه مردم اولویت مسائل منطقه را مشخص نمود و یکی از مسائلی که در این مشورت در درجه اهمیت قرار گرفت، فرهنگ سازی در زمینه پسماند و پلاستیکهای رها شده در طبیعت بود تا با فرهنگ سازی جداسازی آن از مبدا انجام گیرد.
او همچنین در بحبوحه کرونا و افزایش نیازهای اقتصادی مردم، به تهیه و توزیع بستههای معیشتی پرداخت و کارهای خود را بیشتر به این سمت و سو متمایل کرد تا کمی از بار مشکلات خانوارها بکاهد.
آقای حسینی نسب با یک مؤسسه نیکوکاری که زیرنظر کمیته امداد قرار داشت و جامعه هدف آن مشخص بود همکاری میکرد، اما در یکسال اخیر مرکز نیکوکاری دیگری به نام حضرت ولیعصر(عج) را راه اندازی کرده که ۱۱ روستا و بالغ بر ۶۰۰ نفر تحت پوشش این مرکز قرار داده است که این مرکز با جذب خیر و با کمک ستاد اجرایی فرمان امام به توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و تامین لوازم التحریر برای دانش آموزان نیازمند میپردازد.
مرکز خیریه حضرت ولیعصر(عج) از افراد نیازمندی حمایت میکند که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار ندارند، ضمن اینکه تا حدتوان از نیازمندان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هم حمایت میکند.
آقای حسینی نسب از سال ۹۵ انجام کارهای خیر را آغاز کرد و در ابتدا در مسجد النبی(ص) و مسجد صاحب الزمان(عج) روستا فعالیت داشت و در خصوص مدیریت فضای مسجد و نحوه احیای کارکرد مساجد برنامه ریزی میکرد، اما وقتی با اعتراض نمازگزاران به سر و صدای بچهها در مسجد مواجه میشود، فضایی بیرون از مسجد را در نظر گرفت و کانون فرهنگی ورزشی صاحب الزمان (عج) را در آنجا راه اندازی کرد که در آن برای بچههای روستا اردو و کلاسهای مختلف تربیتی و ورزشی و برای خانوادههای آنان نیز کارگاههای سبک زندگی اسلامی برگزار میشود.
او در محرم امسال با تدارک برنامههای مفصلی موجب شد تا شبکه استانی کردستان و چند شبکهی دیگر کشور برنامههای محرم این روستا را پوشش دهند که به همین واسطه ۲۴۰ میلیون تومان مبلغ برای این مراسمات جمع آوری شد و تعداد قابل توجهی غذا در این ایام طبخ و در روستا توزیع شد و مراسمات خوبی طی این مدت برگزار شد.
این مرد پرتلاش در خصوص اهداف خود از پیگیری چنین اموری میگوید: در خانواده و اقوام خودم همیشه سعی در انجام کارهای تربیتی داشتم، اما از آنجایی که محیط و جامعه پیرامونی هم در تربیت بسیار اثرگذار است، تصمیم به تحصیل در رشته روانشناسی گرفتم تا تخصصیتر به اینکار بپردازم؛ به همین دلیل کار با کودکان منطقه را آغاز کردم.
از دیگر اقدامات این مرد تلاشگر توزیع صندوقهایی میان اهالی روستا است و مبالغی را بدین وسیله جمع آوری میکند و آن را صرف هزینههای نیازمندان منطقه مینماید و همین صندوقها اکنون یکی از مهمترین منابع درآمد مرکز خیریه نیز محسوب میشود.