مهرواره در عنبر آباد

مرد نیکوکاری که با اقدامات خود بالغ بر ۴۰ نفر را از دام اعتیاد رها ساخته و برای بالغ بر ۵۰ نفر نیز به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی کرده است.

به گزارش خبرنگار مهرواره محله همدل،
علی سرحدی متولد سال ۱۳۶۴ و اهل شهرستان عنبر آباد استان کرمان است که قریب به ۱۵ سال است که به انجام فعالیت‌های خیرخواهانه در زمینه‌های مختلف از جمله عمرانی، درمانی و اشتغالزایی می‌پردازد.
او در زمینه آسیب‌های اجتماعی و نجات افراد از دام اعتیاد نیز اقدامات موثری داشته که در این راستا می‌گوید: روستایی بود که تقریبا ۸۰ درصد آن درگیر اعتیاد بودند که این ۸۰ درصد به طورکلی از دام اعتیاد رها شدند و اکنون در دومین روستایی قرار داریم که قریب به ۸۰ درصد جوانان آن اعتیاد دارند و در حال انجام اقدامات لازم در این روستا برای فرستادن افراد به کمپ هستیم تا این مشکل را در این روستا نیز برطرف کنیم.
با اقدامات او و تنها در یک روستا تقریبا ۴۰ نفر موفق به ترک اعتیاد خود شدند.
این مرد تلاشگر همچنین تنها در یکسال اخیر ۱۴ جهیزیه کامل برای زوجین بی بضاعت فراهم کرده است و توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان را نیز همواره در دستور کار داشته است.
آقای سرحدی برای کارهای درمانی نیز قریب به ۱۰۰ میلیون تومان کمک کرده است و کمک‌هایی نیز به بیماران سرطانی دارد.
راه اندازی دو کارگاه خیاطی و آموزش این هنر به بانوان روستا از دیگر اقدامات او می‌باشد، اما او برای اشتغالزایی صرفا به همین کارگاه اکتفا نکرده بلکه راه اندازی نانوایی سیار یکی دیگر از مشاغلی است که توسط او ایجاد شده است.
این مرد دغدغه‌مند می‌گوید: برای خانواده‌ای دستگاه جوجه کشی خریداری کردیم و علاوه بر اینکه با اینکار برای او کارآفرینی کردیم برای حمایت از کسب و کارش جوجه‌های تولیدی او را نیز خودمان خریداری می‌کنیم.
افزون بر اقدامات مذکور تهیه ۶۰ میلیون تومان لوازم التحریر جهت توزیع میان دانش آموزان نیازمند از اقدامات اخیر او می‌باشد که قرار است این اقلام میان دانش آموزان کم برخوردار توزیع شود.
او در خصوص نحوه جذب منابع مالی برای پرداختن به چنین اموری می‌گوید: منابع ما کلا مردمی است و از هیچ ارگانی در این زمینه کمکی دریافت نکرده‌ایم، حسینیه‌ای با نام حضرت زهرا(س)داریم که در آنجا این مبالغ جمع آوری می‌شود و از جمع آوری ماهانه یکهزار تومان کارمان را شروع کردیم و اکنون بچه‌های خودمان ماهانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان کمک می‌کنند و خیرین ما در واقع همین مردم عادی هستند، البته اکنون در فضای مجازی نیز فعالیت داریم و عمده اعتبارات را از این طریق جذب و جمع آوری می‌کنیم.
آقای سرحدی اکنون درصدد است تا برای تمامی روستاهای اطراف، مرکز خیریه ایجاد نماید و نیمی از مبلغ را خودش و مابقی را از اهالی همان مناطق کمک می‌گیرد تا با راه اندازی چنین مرکزی در روستاها مشکلات مردم سریع‌تر و بهتر پیگیری و برطرف شود.
او برای این کار چندین گروه را تشکیل داده و هر گروه را جهت پیگیری امور به یکی از این روستاها ارسال کرده است.
یکی از طرح‌های آقای سرحدی نیز اجرای طرح رضوان بوده است که در این باره توضیح می‌دهد: کسانی که می‌خواستند برای امواتشان قرآن خوانده شود، مبالغی را در اختیار ما می‌گذارند و ما این پول را به قاریان مستضعف می‌دهیم تا به تلاوت قرآن بپردازند و بدین صورت برای آن‌ها نیز اشتغالزایی شده است.
او همچنین در طرحی دیگر برای کمک به اقتصاد خانوارها، تعدادی جوجه جهت پرورش به خانواده‌ها تحویل می‌دهد و پس از پرورش آن‌ها را خریداری می‌کند و میان نیازمندان توزیع می‌نماید که با اینکار دو هدف دنبال می‌شود و علاوه بر اینکه به نیازمندان کمک می‌شود، اشتغال خانگی نیز ایجاد شده است.
از دیگر اقدامات او در زمینه اشتغالزایی راه اندازی یک مغازه فروش محصولات فرهنگی است که در این خصوص توضیح می‌دهد: در شهرستان ما مغازه‌ی لوازم فرهنگی نبود ما مغازه ای در این زمینه راه اندازی کردیم و اکنون دونفر در آن مشغول به کار هستند و بخشی از درآمد این مغازه هم صرف و خرج ایتام می‌شود.
با اقدامات آقای سرحدی تاکنون برای بالغ بر ۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.