مهرواره در شهرستان کنگان

خانم موسوی با راه اندازی مرکز نیکوکاری حضرت رقیه(س) و گروه جهادی شهید پرکویی به انجام اقدامات خداپسندانه و دستگیری از نیازمندان اقدام‌ کرده و سعی در ارائه خدمات متنوع به افراد بی بضاعت داشته است؛ تلاش برای اشتغالزایی بانوان، ایجاد ۴ سرپناه برای افراد بی بضاعت و اعطای بیش از ۵۰۰ وام سفرهای زیارتی به نیازمندان از جمله اقدامات این بانوی پرتلاش است.

به گزارش مهرواره محله همدل،
سیده محترمه موسوی متولد سال ۱۳۵۳ و یکی از منتخبین مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل در شهرستان کنگان استان بوشهر است که اقدامات خیرخواهانه خود را از سال ۱۳۷۵ آغاز کرده است.
او با ایجاد مرکز نیکوکاری حضرت رقیه(س) و گروه جهادی شهید پرکویی به شناسایی افراد بی بضاعت و بانوان سرپرست خانوار اقدام کرده و برای آن‌ها کلاس‌های آموزشی برگزار نموده تا با افزایش توانمندی بانوان، زمینه اشتغالزایی آن‌ها را فراهم نماید.


این بانوی تلاشگر همچنین به راه اندازی یک صندوق قرض الحسنه اقدام کرده و از طریق آن به این بانوان وام اشتغالزایی اعطا می‌کند.
او برای آن دسته از بانوانی که به دلیل سن بالای خود ناتوان بودند نیز اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی و اقلام مورد نیاز زندگی می‌کند و آن را میان آن‌ها توزیع می‌نماید.


خانم موسوی افزون بر این به دانش آموزان نیازمند نوشت افزار اهدا نموده و در زمان آموزش مجازی در دوران کرونا نیز تعدادی تبلت برای دانش آموزان بی‌بضاعت فراهم نموده است.
او همچنین با راه اندازی یک کارگاه تولید ماسک اقدام به توزیع این کالای موردنیاز در سطح شهر و میان نیازمندان کرده و پوشاک و البسه گرم نیز تأمین و میان آن‌ها توزیع نموده است.
این بانوی فعال تنها در ایام فاطمیه امسال توانست یک هزار و ۵۰۰ دست لباس گرم تهیه و میان افراد کم برخوردار توزیع نماید.
او در زمینه ساخت و ساز مسکن برای نیازمندان نیز تلاش‌هایی داشته و تاکنون ۴سرپناه برای آن‌ها ایجاد نموده است.


تهیه اقلام ضروری زندگی از قبیل بخاری، فرش و یخچال برای افراد بی‌بضاعت و تهیه دو عدد آبگرمکن برای نیازمندان در ایام فاطمیه امسال از دیگر اقدامات او می‌باشد.
خانم موسوی گروه جهادی شهید پرکویی را در سال ۹۱ ایجاد کرده که این گروه ۲۵ نفره متشکل از بانوان و آقایان است که اعضای آن در راستای دستگیری از نیازمندان تلاش می‌کنند.
اعضای این گروه جهادی عمده منابع لازم برای انجام فعالیت های خود را از طریق هزینه‌های شخصی خود تأمین می‌کنند و در موارد محدودی از خیرین و ارگان‌هایی همچون سپاه و کمیته امداد کمک هایی دریافت می‌نمایند.
این بانوی جهادگر در خصوص علت روی آوردن به انجام کارهای خداپسندانه می‌گوید: دیدن مشکلات مردم رنجم می‌دهد و نمی‌توانم نسبت به آن‌ها بی تفاوت باشم.
او در این راستا افرود: وقتی فرزند خودم را به مدرسه می‌بردم و با دانش آموزان بی بضاعت با لباس‌ها و کفش‌های نامناسب روبه رو می‌شدم، بسیار عذاب می‌کشیدم و همین مسئله موجب ایجاد دغدغه در من برای دستگیری از محرومین شد.
حالا بعد از دغدغه‌مندی و تلاش‌های شبانه روزی خانم موسوی برای دستگیری از نیازمندان، گروه جهادی او یکی از گروه‌های جهادی فعال در استان بوشهر شناخته شده و صندوق خیریه او نیز حدود ۱۲۰ عضو دارد و علاوه بر وام اشتغالزایی تاکنون بالغ بر ۵۰۰ تسهیلات سفرهای زیارتی به کربلای معلی و مشهد مقدس به نیازمندان اعطا نموده است.