مهرواره در شهرستان قیرو کارزین

بانوی فعالی که با راه اندازی مرکز نیکوکاری” باران مهر” به انجام کارهای خیرخواهانه اقدام کرده او در زمان شیوع کرونا نقش پررنگی در حل مسائل و مشکلات افراد آسیب دیده از کرونا ایفا کرده است.

به گزارش مهرواره محله همدل،
سعیده کاظمیان متولد سال ۱۳۵۵ و اهل شهرستان قیرو کارزین استان فارس است که با راه اندازی مرکز نیکوکاری “باران مهر” به خدمت رسانی به مردم مشغول شده است.
او علاوه بر اینکه در زمان شیوع کرونا اقلام و لوازم ضروری زندگی را به افراد نیازمند اعطا می‌کرد در پی یافتن راهکاری برای حل دائمی مشکل افرادی بود که در این ایام دچار مشکل اقتصادی شده بودند و برای حفظ عزت نفس آنان به ایجاد اشتغال برای آنان اقدام کرد.
این منتخب مرحله شهرستانی مهرواره محله همدل، برخی از این افراد را به مغازه‌هایی که به نیروی کار احتیاج داشتند معرفی کرد تا در آنجا مشغول به کار شوند.


وی همچنین برای راه اندازی مجدد یکی از کارگاه‌های تولیدی پوشاک که غیرفعال شده بود تلاش کرد تا به تولید پوشاک مدارس بپردازند با این شرط که از نیروهایی که که این مرکز به آن‌ها معرفی می‌کند نیز در مجموعه استفاده نمایند.
این بانوی تلاشگر در این خصوص برای تعدادی از بانوان دوره آموزشی رایگان برگزار کرد و این بانوان بد سرپرست و سرپرست خانوار در این کارگاه مشغول به کار شدند.


وی در بحث مواسات نیز با اهتمام به بیانات مقام معظم رهبری، بسته‌های معیشتی تهیه و میان نیازمندان توزیع کرد.
او در زمان اوج گیری کرونا و کمبود ماسک در کشور، با همکاری یک کارگاه خیاطی به تولید ماسک اقدام کرد و بخش اعظمی از آن را به صورت رایگان میان مردم تقسیم کرد‌.
این بانوی فعال سال‌ها در اداره بهزیستی مشغول به کار بود و جمعیت بانوان فرهیخته را به عنوان تشکل راه اندازی کرده بود که بوسیله آن فعالیت بانوان را هدایت می‌نمود به همین دلیل از طرف کمیته امداد، راه اندازی یک مرکز نیکوکاری و دریافت کد ثبتی به او پیشنهاد شد تا به راحتی به انجام فعالیت‌های خیرخواهانه بپردازد.
او به دلیل ارتباطی که با خیرین داشت عزم خود را برای انجام چنین کاری جزم کرد تا به انجام کارهای خیر اقدام کند و ذخیره‌ای برای آخرت خود داشته باشد به همین دلیل در سال ۱۳۹۸ مرکز نیکوکاری “باران مهر” را راه اندازی کرد.


یکی دیگر از کارهای ارزشمند خانم کاظمیان توجه به صنایع دستی این منطقه است که به دلیل نیمه عشایری بودن شهرستان، صنایعی همچون قالیچه پشمی و ساخت محصولات مختلف با برگ در خت نخل در آن رواج دارد.
او در این راستا به آموزش رایگان افراد اقدام کرد و اکنون در تلاش است تا بازارچه‌ای را به صورت ماهانه و یا هفتگی جهت فروش این محصولات راه اندازی نماید تا از هنرمندان این منطقه حمایت کرده باشد.