مهرواره در فریمان

امام روستای رزمگاه علیا علاوه بر اینکه تلاش بسیاری در ایجاد اشتغال برای اهالی این روستا داشته، اکنون اهتمام بسیاری برای حفظ این مشاغل در شرایط کنونی و اوضاع نامناسب اقتصادی دارد.
او با توجه به اینکه عمده مشاغل اهالی این منطقه دامداری است و دامداران برای تأمین علوفه مورد نیاز برای دام‌های خود دچار مشکل شده بودند، به تهیه دستگاه هیدروپونیک اقدام کرد و با اینکار خود تا حدی توانست این مشکل آنان را مرتفع سازد.

به گزارش مهرواره محله همدل،
حجت الاسلام سید مهدی حسینی متولد سال ۱۳۶۸ و امام روستای رزمگاه علیا فریمان از توابع استان خراسان رضوی است.
او ۵ سال سابقه انجام فعالیت‌های تبلیغی را دارد و حدود سه سال است که در این روستا ساکن و مشغول به فعالیت است.
این روحانی پرتلاش در ابتدای حضور خود در این روستا جلسه‌ای را برای شناسایی مشکلات روستا با اهالی برگزار کرد و در سال ابتدایی حضورش جهت اشتغالزایی در این منطقه با تلاش‌های خود توانست وام‌هایی را برای مردم دریافت کند و در این زمینه توانست بیش از ۱۰۰ میلیون تومان وام به منظور ایجاد اشتغال اعطا کند که دامداری عمده ترین شغلی بود که بوسیله این وام ها در این روستا ایجاد شد.
اما اکنون به دلیل خشکسالی و افزایش قیمت خوراک دام، اهالی این منطقه که اکثریت به کار دامداری مشغولند برای تأمین خوراک دام ‌های خود با مشکل روبه رو شده‌اند و برخی حتی به ناچار دام‌های خود را به صورت یکجا به فروش رساندند.
حجت الاسلام حسینی در این زمینه نیز ورود پیدا کرد و با مردم و خیرین جهت راه حل یابی برای این مشکل جلساتی را برگزار کرد چراکه معتقد است حفظ مشاغلی است که با تلاش‌ و زحمات بسیاری ایجاد شده‌اند از ایجاد آن مشاغل به مراتب مهم‌تر هستند.


او در این راستا با پیگیری از سپاه و بنیاد برکت موفق شد دستگاه هیدروپونیک را برای دستیابی به علوفه مورد نیاز در کمترین زمان ممکن تهیه کند تا مشکل تأمین خوراک دام بویژه در فصول پاییز و زمستان بوسیله این دستگاه مرتفع شود که تهیه این سیستم و تولید علوفه بوسیله آن در یکسال اخیر نتایج مثبتی را به همراه داشته و توانسته علوفه مورد نیاز اهالی را تأمین نماید و بخشی از مشکلات دامداران منطقه را رفع کند.
اعتیاد هم در سال‌های اخیر به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی و معضلات اساسی محسوب می‌شود که حجت الاسلام حسینی برای آن نیز راهکارهایی ارائه کرده تا منطقه تبلیغی خود را از این معضل نجات دهد.
او در این راستا هفته ای دو جلسه مشاوره با حضور کارشناسان مربوطه برگزار می‌کند تا به آگاه سازی خانواده‌ها از این آسیب و تبعاتی که به‌دنبال دارد، بپردازند.
این روحانی دغدغه‌مند با اقدامات خود در یکسال اخیر موفق به ترک اعتیاد ۳۰ معتاد شده که حدود ۸ نفر از آن‌ها به طور کامل از این معضل نجات یافته‌اند.

پخت ۲۵۰ پرس غذای گرم و توزیع آن بین نیازمندان و محرومان و ذبح ۶ گوسفند و توزیع گوشت آن میان مستضعفان از دیگر اقداماتی است که او در طی یکسال اخیر انجام داده است.
حاج آقا حسینی در خصوص علت انجام چنین اقداماتی می‌گوید: حل مشکلات فرهنگی جامعه، دغدغه هر طلبه‌ای است که برای حل آن باید ریشه یابی شود؛ مثلا شخصی را که دچار اعتیاد و یا مشکلات مالی است، نمی‌توان جذب کارهای فرهنگی کرد و لازمه جذب آنان کمک به حل مشکلاتشان است که باید با جدیت دنبال شود.